Vlad Gherman, în lacrimi pe Instagram. Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu, dezvăluire neașteptată

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Vlad Gherman și-a emoționat fanii, pe unii chiar i-a făcut să plângă, după ce chiar el a lăcrimat. Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a interpretat o piesă în care vorbește despre tatăl lui, lucru care l-a emoționat până la lacrimi.

article img

Vlad Gherman, alături de Cristina Ciobănașu, pe vremea când formau un cuplu

Vlad Gherman, în lacrimi pe Instagram

Actorul de telenovele a interpretat o piesă care îi ajunge la suflet de fiecare dată când o cântă. Vlad Gherman își iubește foarte mult tatăl, motiv pentru care îi dedică de fiecare dată o piesă dragă lui. Postarea vine cu câteva zile înainte ca tatăl actorului să-și sărbătorească ziua de naștere. „Mereu mă emoționez când cânt piesa asta”, a menționat Vlad pe Instagram.

Citește și: Cristina Ciobănașu, provocatoare, într-un decolteu amețitor. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a devenit mai îndrăzneață / Foto

article img

„Înapoi în copilărie. Înainte ca viața să ia toată inocența. Tatăl meu mă ridica și dansa cu mine și cu mama mea. Mă învârtea până adormeam. Apoi mă ținea în brațe pe scări. Și am știut sigur atunci că sunt iubit. Dacă aș putea să mai am o șansă. O altă plimbare, un alt dans cu el. Aș cânta o melodie care nu se va termina niciodată. Ce mi-ar plăcea să dansez cu tatăl meu din nou”, sunt versurile pe care Vlad Gherman le-a interpretat din melodia Dance With My Father a lui Luther Vandross.

Vlad Gherman, despărțit de Cristina Ciobănașu, dar buni prieteni

După o relație de 9 ani, cei doi actori de telenovele și-au spus adio, iar anunțul a fost făcut pe Youtube, printr-un clip în care au vorbit la motivele care au dus la despărțire. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas buni prieteni și colaborează în continuare pe plan profesional, fiind colegi pe platourile de filmare.

Actorul a devenit cunoscut odată cu iubita lui după apariția în serialul Pariu cu viața, difuzat de Pro TV. Un succes imens l-a avut și alături de trupa LalaBand, în 2011-2014, pe care a fondat-o împreună cu ceilalți colegi din serialul tv.

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Declarațiile care schimbă totul / Video

Vlad Gherman este din București, și-a dorit să devină medic, însă a studiat informatică, după care a terminat Teatrul. Mama lui a fost cea care l-a înscris la castingul pentru serialul Pariu cu viața, ceea ce i-a schimbat tot cursul vieții.

Actorul a jucat în mai multe seriale românești, printre care Scrificiul, Fructul oprit, iar acum este personaj important în serialul Adela de la Antena 1.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine