Cristina Ciobănașu, provocatoare, într-un decolteu amețitor. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a devenit mai îndrăzneață / Foto

20 februarie 2021   Monden

Cristina Ciobănașu a încins imaginația bărbaților, după ce a postat o serie de fotografii în care apare într-o ținută cu vedere la decolteu. Actrița a luat parte la o sesiune de mișcare, împreună cu mai multe prietene, iar drept dovadă stau pozele în care apare îndrăzneț îmbrăcată.

article img
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Sursa foto: Playtech

Cristina Ciobănașu, într-un decolteu amețitor pe Instagram

Frumoasa actriță este fără doar și poate o femeie liberă, asta după ce ea și Vlad Gherman au anunțat cu rulete și trâmbițe că se despart, au făcut turul emisiunilor în care au vorbit despre separarea lor după mai mulți ani de iubire, iar acum își trăiește viața din plin.

Citește și: Nora lui Dragnea, nasa fostei concurente Bravo, ai Stil!, Emily Burghelea, mesaj lacrimogen pe Instagram!

Cristina Ciobănașu adoră să facă mișcare, iar pentru asta, într-o zi cu soare, ea a ieșit îmbrăcată într-un maiou mula albastru și o pereche de pantaloni negri la fel de strâmți care au lăsat la vedere trupul de felină, dar și un decolteu generos.

Este foarte probabil ca imaginile postate să aibă legătură cu filmările pentru un nou episod din serialul Adela de la Antena 1.

article img

S-au despărțit după 9 ani de relație

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au ales să pună capăt relației de iubire după 8 ani în care au fost împreună atât în viața reală cât și în serialele în care au jucat. Cei doi actori au fost de nedespărțit, însă au considerat că cel mai bine pentru amândoi este să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Vlăduța Lupău s-a întors din Maldive. Nu o să-ți vină să crezi care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a ajuns acasă

Pe 1 februarie, cei doi foști parteneri de viață au făcut anunțul despărțirii printr-un vlog pe Youtube și ulterior postat și pe Instagram. Cristina și Vlad erau logodiți din 2014, chiar de la ziua de naștere a actriței, de când a împlinit vârsta de 18 ani.  Actorii din Fructul Oprit și Sacrificiul au rămas prieteni și se întâlnesc în continuare pe platourile de filmare.