Tentativă de sinucidere sau o greșeală? Adrian Mititelu Jr. spune adevărul, după ce a fost la un pas de moarte: „Am stat în comă 10 ore”

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Familia lui Adrian Mititelu a intrat în disperare sâmbătă seara, după ce fiul lui, Adrian Mititelu Jr. (26 de ani), a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a ingerat mai multe pastile antidepresive, care l-au băgat în comă. Medicii i-au transmis lui Mititelu Jr. că nu mai puteau să-i salveze viața, dacă ar mai fi stat doar câteva minute în starea în care se aflaDin supărare sau neglijență, Adrian Mititelu Jr. a ajuns în stare gravă la spital, după ce a înghițit un pumn de pastile. Fiul lui Adrian Mititelu a fost la un pas să-și piardă viața, însă medicii l-au salvat în ultimul moment.

Adrian Mititelu Jr., primele declarații după ce a fost în comă 10 ore. A vrut să se sinucidă?

Adrian Mititelu Jr. a creat panică în familia sa, dar și printre apropiați, căci a fost la un pas de moarte. Doar norocul l-a mai putut salva pe fiul patronului echipei de fotbal FCU Craiova.

Adrian Mititelu Jr. nu a explicat motivele care au dus la un asemenea gest. De altfel, fiul lui Mititelu nu-și aduce aminte nici ce pastile a înghițit, asta pentru că erau mai multe tipuri de antidepresive, anxiolitice din cauza cărora putea să moară.

Adrian Mititelu Jr. a stat internat la Terapie Intensivă, unde a primit cele mai bune îngrijiri. El a ținut să le aducă mulțumiri medicilor care l-au salvat, dar și celor care s-au interesat de viața lui.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!!

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere.”, a declarat Adrian Mititelu Jr, in exclusivitate, pentru FANATIK.

Adrian Mititelu a dezvăluit dacă fiul lui a vrut să se sinucidă

Adrian Mititelu și soția lui au fost fotografiați de Cancan.ro pe holurile Spitalului Floreasca, îngrijorați și stresați. Patronul FCU Craiova a recunoscut că fiul lui are probleme emoționale, însă episodul n-ar fi fost o tentativă de sinucidere, ci mai degrabă o neglijență pe fond nervos.

Familia lui Adrian Mititelu Jr., pe holurile Spitalului Floreasca

E în spital. A luat niște medicamente pe fond de stres. Antidepresive d-alea, ca Xanaxul, dar nu Xanax. Nu știu cum se numesc. Acum e bine. Nu a vrut să se sinucidă! După meciul cu Dinamo, pe fond de stres, a luat mai multe decât trebuia„, a declarat Adrian Mititelu pentru Prosport.

Cu toate astea, situația nu a fost chiar roz în familia Mititelu, în ultima vreme, dat fiind faptul că Juniorul era cam supărat pe tatăl lui, după ce  FCU Craiova a fost eliminată în sferturile Cupei României. Adrian Mititelu Jr. l-a făcut atunci vinovat pe tatăl său pentru înfrângere.

Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă... Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă ca această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă! Trebuie să spunem adevărul. Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit! Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari... Ăsta e adevărul, vă spun eu.”, Adrian Mititelu Jr.

Ulterior, Adrian Mititelu l-a taxat pe fiul lui, căruia i-a transmis să muncească pe cât a muncit el în viață, apoi să vină să-și dea cu părerea. Tot atunci, milionarul i-a reproșat fiului său că se trezește la 12, locuiește la București, unde o ține din chef în chef și că este „teribilist”.

Adrian Marin Mititelu este un afacerist din Dolj, averea lui ajungând la 20 de milioane de dolari în 2011. Deține FC U Craiova 1948 și ziarul Ediție specială de Oltenia din Craiova.

De ce a luat pastile Adrian Mititelu Jr.? Ar fi pierdut un milion de euro la jocurile de noroc

Ipotezele sunt multe în cazul lui Adrian Mititelu Jr. Fiul patronului FCU Craiova ar fi înghițit un pumn de calmante pe fond de stres. În jurul gestului său, pe care mulți îl consideră tentativă de sinucidere, sunt mai multe teorii, printre care:

  • bani pierduți la păcănele - 1 milion de euro
  • eșecul echipei FCU Craiova în fotbal
  • o dragoste neîmpărtășită

Adrian Mititelu Jr. ar fi fost la casino cu câteva ore înainte să ajungă la spital, unde ar fi împrumut bani de la interlopi. A pierdut sume considerabile la păcănele și și-a lăsat ceasurile de lux drept garanție. Vorbim de sute de mii de euro.

Din cauza grijilor care îl apăsau, Adrian Mititelu Jr. nu putea să doarmă noaptea, în ultima vreme, motiv pentru care ar fi ajuns să ia pastile de somn. Așa a ajuns să ia o supradoză de pastile, s-a simțit rău, apoi l-a sunat pe tatăl lui și ulterior la 112. A fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, unde a fost intubat și i s-au făcut spălături gastrice, scrie Cancan.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine