„Salteaua lui Horia Brenciu” din casa Ritei Mureșan. Dedesubturile poveștii de dragoste: „Am fost foarte iubită. Am avut o relație foarte, foarte frumoasă și importantă, cred, pentru amândoi”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Rita Mureșan (54 de ani) a fost invitata prezentatoarei Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări”, de la Kanal D, unde a dezvăluit, dar și dezbătut, subiecte sensibile din viața ei. Una dintre cele mai emoționante discuții din cadrul interviului a fost despre relația de iubire pe care fostul model a avut-o cu „one man show” Horia Brenciu. Cei doi au avut o relație în anii 2000, după ce artistul ar fi curtat-o cinci ani pe Rita Mureșan.

Rita Mureșan a recunoscut că a avut o relație de iubire cu Horia Brenciu


Rita Mureșan a fost una dintre cele mai frumoase femei din țară, fost model și Miss România la doar 20 de ani. A prezentat colecții întregi pentru Zina Dumitrescu, ca mai târziu să-i urmeze pașii, iar în prezent este de profesie designer vestimentar.

Rita Mureșan și Horia Brenciu au trăit o dragoste idilică

Drumul celebrității a transformat-o într-o partidă bună pentru mulți bărbați din showbiz-ul autohton, iar printre cei care și-au dorit insistent o relație de iubire cu Rita Mureșan s-a numărat și Horia Brenciu, care timp cinci ani, neobosit, a încercat să o curteze. Până la urmă, fostul model a acceptat să fie iubita cântărețului, iar relația dintre cei doi a fost una intensă, pasională și plină de dragoste.

Întrebată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă a fost iubita lui Horia Brenciu, Rita Mureșan a declarat că „da”, cu mențiunea că artistul a fost iubitul ei.

Vizibil emoționată, designerul a vorbit la superlativ despre relația de iubire pe care a avut-o cu Horia Brenciu, semn că idila lor a rămas o amintire plăcută.

Rita Mureșan nu a dezvăluit motivele care au dus la despărțirea de Horia Brenciu, însă a confirmat zvonurile care au ținut prima pagină a ziarelor în anii 2000. Prima persoană care a făcut publică relația de iubire dintre cântăreț și Rita Mureșan a fost multipla campioană olimpică la gimnastică ritmică Irina Deleanu, în noiembrie 2022.

Acum, pentru că relația dintre ei nu mai este neapărat un secret, dar și pentru că viața i-a dus pe alte cărări, Rita Mureșan a făcut dezvăluiri despre idila trăită cu Horia Brenciu

„El a fost iubitul meu. Am avut o relație foarte, foarte frumoasă și importantă, cred, pentru amândoi. Asta ca să spuneți că sunt asumată. Nu că nu s-ar ști ...

Dar, acum, fiecare dintre noi are un alt drum. Ce e acolo nu mai contează. Însă, așa cum am spus, în toate relațiile mele, lucrul care a legat toate relațiile mele, este că am fost și sunt foarte iubită.

Am eu ceva ... Un șarm al meu. O bunătate ... nu știu, sunt romantică, gătesc bine (n.red râde). Și atitudinea mea, așa ... Eu când intru într-o cameră se cunoaște. ”, a declarat Rita Mureșan, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Salteaua lui Horia Brenciu” din casa Ritei Mureșan

Rita Mureșan are două fete din mariajul cu Nelu Mureșan, însă după 13 ani de căsătorie, cei doi au decis să divorțeze în 2007, însă au rămas în relații foarte bune de prietenie pentru bunăstarea celor doi copii.

Se spune că încă de când era căsătorită cu Nelu Mureșan, Horia Brenciu frecventa casa Ritei Mureșan, unde și rămânea peste noapte. Astfel, fostul model i-a cumpărat o saltea special pentru el, pe care apropiații de denumiseră „salteaua lui Brenciu”.

Astfel s-a născut legenda despre dragostea neîmplinită dintre Rita și Horia. Se pare că, pe vremea când ea era încă măritată cu Nelu Mureșan, Horia Brenciu, burlac fiind, își făcuse obiceiul să o viziteze zilnic pe creatoarea de modă și, nu o dată, să înnopteze în casa ei.

Vizitele în casa Ritei Mureșan ar fi continuat și după divorțul acesteia de tatăl copiilor, moment în care Horia Brenciu începuse o relație cu Alice Dumitrescu, care i-a devenit soție în 2014, după 11 ani de relație.

Cel mai probabil, Rita Mureșan și Horia Brenciua s-au iubit în momentele de separare ale artistului de Alice Dumitrescu. De altfel, cei doi au fost și au rămas foarte buni prieteni.

Nu se știe exact perioada și nici conjunctura în care Rita Mureșan și Horia Brenciu și-au consumat relația de iubire.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine