Jennifer Lopez, în imaginile care confirmă divorțul de Ben Affleck? Mesajul tulburător postat de J.Lo

7 minute
Publicat:
Autor: Alexandra Marin

Jennifer Lopez știe cum să încingă spiritele, chiar dacă este în mijlocul bârfelor la Hollywood, unde se discut intens despre divorțul de Ben Affleck. Speculațiile au apărut de câteva luni, însă, ce-i drept, toată lumea i-a dat despărțiți încă de la începutul noii lor povești lor de dragoste, reluată după 20 de ani. În timp ce peste hotare există voci care spun că Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat, actrița le dă peste nas celor care o stresează cu întrebările despre viața personală.

Jennifer Lopez a ales o metodă unică de a le închide gura celor care o tachinează în mediul online, privat și în realitate cu privire la relația cu Ben Affleck, cu care nu a mai fost văzută, ce-i drept, în ultima vreme.

J.Lo a postat pe Instagram un mesaj cât se poate de clar pentru băgăcioși și comentatori. Astfel, soția lui Ben Affleck apare în câteva poze în fața panoului publicitar „Don't F with J.Lo”, care se află în Los Angeles și e parte din promovarea filmului Atlas, ca o referire la caracterul tăios pe care îl joacă Jennifer în film, „Atlas Shepherd”, dar și cu privire la viața personală, pe care nu dorește să o discute.

Așadar, Jennifer Lopez s-a fotografiat vineri în Los Angeles în fața noului panou publicitar al Netflix pentru „Atlas”. Selfie-ul făcut de cântăreață a devenit viral pe social media, însă și mult comentat de tabloidele din Statele Unite.

Jennifer Lopez este în plină promovare cu cel mai nou film „Atlas”

Pagesix.com i-a caracterizat ținuta lui J.Lo, despre care spune că a avut o apariție casual, purtând pantaloni sport gri deschis, un top cu mâneci lungi cu vedere la abdomenul perfect.

Așadar, „Jenny From the Block” are propriile metode prin care le închide gura curioșilor.

„Foarte mulți oameni mi-au trimis ieri mesaje în care îmi spuneau despre acest panou publicitar pe care Netflix l-a pus pentru Atlas, așa că vreau să mă duc să îl văd cu ochii mei.”, a spus Jennifer Lopez pe TikTok.

„Oh, iată-l!”, a spus ea entuziasmată, în timp ce se apropia de panou. Vedeta din filmul „Selena” a comemorat momentul cu mai multe selfie-uri.

În imagini, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a fost plină de farmec, nu părea deloc tristă, iar apariția ei simplă a atras multe aprecieri.

Culmea în toată această ecuație cu privire la întrebările despre viața ei este faptul că Jennifer Lopez așa și-a învățat fanii, dar și presa. Actrița și-a pus întreaga viață mereu pe social media, ba chiar a realizat un documentar despre viața ei pe Amazon Prime, unde și Ben Affleck apare.

Jennifer Lopez confirmă problemele conjugale pein atitudinea pe care oa re față de aceste „întrebări indiscrete”. Ei bine, dacă ar fi fost mereu o persoană neutră și care și ține viața departe de mass media ar fi fost de înțeles, însă în situația dată, e cam ciudat, nu-i așa?

Galerie imagini 1 / 2

Jennifer Lopez nu vrea să fie întrebată de divorț

Cu câteva zile înainte, în timpul turneului de promovare al filmului „Atlas”, Jennifer Lopez a închis gura unui reporter care i-a cerut să comenteze zvonurile potrivit cărora ea și soțul ei, Ben Affleck, urmează să divorțeze. Reacția actriței a fost pe măsură.

„Știi mai bine decât atât”,  i-a spus răspuns J.Lo la întrebare jurnalistului.

Actrița a cerut ca toate întrebările personale legate de căsătoria ei să fie interzise atât la premiera filmului „Atlas” de la Hollywood, cât și la cea din Mexico City. Această doleanță a fost menționată înainte de conferințele de presă ținute, însă reporterul din Mexic a trecut peste rugămințile organizatorilor. Lopez a defilat pe covorul roșu fără soțul ei, Ben Affleck.

Ss-a suspectat, însă, că absența lui Ben Affleck de la brațul lui Jenny să fi fost din cauza faptului că actorul este în plin proces de filmare cu cel mai recent film al său, „The Accountant 2”.

Jennifer Lopez nu a dorit să dea interviuri singură, ci doar alături de co-starurile Sterling K. Brown și Simu Liu.

La începutul acestei luni, tabloidele de peste hotare au scris că Jennifer Lopez și Ben Affleeck, care au fugit în Las Vegas în iulie 2022 înainte de a avea o nuntă mai mare în Georgia la o lună după, au trăit separat pe fondul unor presupuse probleme conjugale. De asemenea, ambii au fost văzuți în căutare de noi case în Los Angeles.

Lopez și Affleck au stârnit pentru prima dată zvonuri de divorț la începutul acestei luni. De altfel, o sursă a declarat pentru Page Six că Affleck „și-a revenit” în privința căsniciei sale.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine