Cele mai șocante momente din istoria Oscarului. De la palma primită de Chris Rock de la Will Smith la scena penibilă cu „La La Land”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

Premiile Oscar și 2024 nu a fost lipsit de momente amuzante, unele chiar stânjenitoare, însă nimic nu se compară cu ce s-a întâmplat de-a lungul anilor la decernarea celor mai dorite premii în cinematografie.Până la palma dată de Will Smith lui Chris Rock pe scena Oscarurilor din 2022, evenimentul Premiilor Academiei Americane de Film a suferit mai multe clipe dramatice de-a lungul istoriei.

În 2024, Jimmy Kimmel a încercat să rememoreze câteva dintre momentele care au rămas în mintea oamenilor, însă a și reușit să-i supere pe câțiva dintre invitați cu glumele lui.

Una dintre glumele lui Jimmy Kimmel a fost în legătură cu momentul în care „Lala Land” a fost anunțată câștigătoarea premiului Oscar pentru cel mai bun film, însă întregul moment a fost o greșeală și a fost corectat chiar pe scenă. Câștigător a fost, de fapt, Moonlight.

Jimmy Kimmel a aruncat câteva săgeți pe scenă cu privire incidentul din urmă cu cinci ani. Cumva, în mâinile actorului Warren Beatty a ajuns anvelopa cu cea mai bună actriță, Emma Stone, așa că în momentul în care a anunțat cel mai bun film, starul a anunțat-o pe Emma Stone, care făcea parte și din echipa „Lala Land”.

Însă aceste două gafe nu au fost chiar cele mai șocante din istoria Oscarurilor. în 2014, la una dintre ceremoniile de premii de la Los Angeles, John Travolta trebuia să o prezinte pe actrița Idina Menzel, starul din „Frozen”, însă pe care a strigat-o Adele Dazeem.

Este un derapaj care a reușit să reziste testului timpului. Starul de la Broadway a marcat momentul, un deceniu mai târziu, într-un mod hilar. Idina Menzel s-a „răzbunat” la următoarea ediție Oscar din 2015, scrie eonline.com.

Dacă v-ați amuzat până acum, ei bine, țineți-vă bine, pentru că urmează să vedeți chiar cele mai șocante momente din istoria Oscarului.

Will Smith l-a plesnit pe Chris Rock

Actorul din „Hitch” a avut o reacție neașteptată pe scena Oscarurilor, când l-a plesnit peste față pe Chris Rock în 2022. Întâmplarea a avut loc după ce Rock a glumit pe seama părului soției lui Smith, Jada Pinkett, care suferă de alopecie. Ulterior, Will Smith și-a cerut scuze pentru reacția lui, însă a fost banat la Premiile Oscar pentru mai mulți ani. Mai exact vreo 10.

Lady Gaga, chimie extraordinară cu Bradley Cooper la Oscar

Lady Gga și Bradley Cooper au jucat în filmul „A Star Is Born”, pentru care au interpretat și cântecul „Shallow”, care face parte din coloana sonoră a peliculei. La Oscaruri, cei doi actori au cântat pe scenă și au avut o chimie extraordinară, iar momentul lor a fost marcat cu ropote de aplauze. „Da, oamenii au văzut dragoste. Ghiciți ce a vrut noi să se vadă?”, a spus artista la final, după ce a fost întrebată că apropierea de Bradley Cooper a fost mult prea suspectă. „Într-un interviu cu Jimmy Kimmel, Lady Gaga a spus că „am făcut cu toții o muncă bună și v-am păcălit”.

Kevin Hart a renunțat să fie gazda Oscarurilor

Actorul Kevin Hart anunța pe 4 decembrie pe Twitter (X) că va fi gazda ediției Oscar din 2019, ceea ce a numit o oportunitate mult așpteptată pe care o va avea o dată în viață.

Două zile mai târziu, actorul a anunțat că renunță să prezinte Oscarurile din cauza unor declarații făcute pe rețeaua de socializare în 2011. „Am decis să nu mai prezint premiile Oscar în acest an, iar asta pentru că nu vreau să fiu sursa de comentarii care atrage atenția în noaptea în care trebuie sărbătoriți atât de mulți artiști talentați.”, a spus el în decembrie 2018.

„Îmi cer scuze față de comunitatea LGBTQ  pentru cuvintele insensibile pe care le-am scris în trecut. Cu toate că Ellen DeGeneres l-a rugat să revină asupra deciziei, Kevin Hart a spus că nu-și schimbă decizia.

Homosexual declarat, în 2010, Hart spunea că „în calitate de bărbat heterosexual, dacă voi putea să previn ca fiul meu să devină homosexual, o să o fac.”.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine