George Simion, reacție neașteptată la adresa Dianei Șoșoacă, după live-ul de pe Facebook de la petrecere

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a făcut declarații la Antena 3 după ce senatoarea Diana Șoșoaca a fost live pe Facebook de la o petrecere unde nu s-au respectat restricțiile în cazul pandemiei cu noul coronavirus.

article img

Diana Șoșoacă și liderul AUR eorge Simion. Sursa foto: Facebook

Clipul de pe Facebook de la petrecerea de karaoke unde oamenii s-au distrat și au cântat la un singur microfon fără să respecte nicio restricție, nu au purtat măști și nu au respectat distanțarea socială, a făcut furori pe internet.

Citește și: Scene terifiante cu agresorul din Hunedoara în timp ce lăsa inconștient copilul în parc. L-a luat de gât și l-a aruncat de pământ / VIDEO

Oamenii s-au arătat scandalizați de ieșirea nepotrivită a Dianei Șoșoacă, dar mai ales îndemnul acesteia la o viață fără restricții, deși România se confruntă cu pandemia cu noul coronavirus, la fel ca restul țărilor de pe globul pământesc.

George Simion, reacție neașteptată despre Diana Șoșoacă, după petrecerea live de pe Facebook

Liderul AUR, George Simion, a intervenit la Antena 3, în cazul Dianei Șoșoacă, după petrecerea făcută live, însă reacția acestuia a fost deplasată, fără comentarii negative asupra faptelor întâmplate.

„Am văzut niște oameni care se simt bine. În afară că erau oameni care nu știau toate versurile la ”Treceți batalioane (…)”, nu am ce să reproșez, era ziua soțului ei (…) Nu doamna Șoșoacă este problema României. Doamna Șoșoacă este foarte spontană, după cum este foarte vocală. E unul dintre cei 47 de parlamentari ai AUR și se simte bine în pielea ei.

Ar fi bine ca noi, românii, să ne recăpătăm acest sentiment și să ne vedem de probleme reale ale țării. Eu mai puțin cu dedicațiile și lăutarii, eu am început un proiect politic la 1 decembrie, la Alba Iulia, AUR.

Îmi propun să punem oameni valoroși la conducerea țării. Din păcate mulți sunt speriați, caută să nu fie asociați cu AUR. Mulți nu spun public că ne susțin”, a mai spus George Simion, duminică seară, la Antena 3.

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă, live pe Facebook într-o petrecere karaoke

Fără să-i pese de restricții, ba chiar a dat dedicații pentru liderii din Guvern, Diana Șoșoacă s-a filmat din toiul unui chef de pomină pe care l-a avut cu mai mulți participanți. Cei prezenți au cântat, s-au distrat și s-au îmbrățișat ore bune.

La petrecere au fost și muzicanți, care au fost acompaniați de senatoarea AUR. „Distrați-vă pentru că viața e făcută ca să fie trăită! La mulți ani tuturor! (…) La mulți ani, România! E cazul să vă treziți odată!”, a spus Diana Șoșoacă.

La cheful de pomină s-au cântat melodii tradiționale și patriote precum ”Noi suntem români” sau ”Treceți batalioane române Carpații”. Toate aceste scene au fost transmise live pe Facebook.

Culmea tupeului a constat într-o urare pentru Raed Arafat de la Diana Șoșoacă. „Hai, bagă-i ceva de români! Bagă-i de români”, iar cei prezenți au început să cânte ”Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici, pe veci, stăpâni”.

Cei aflați la petrecere au făcut dedicații pentru Raed Arafat, Klaus Iohannis și a soției acestuia, totul în timpul live-ului de pe Facebook.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine