Florin Salam, ridicat de Poliție, într-un dosar de înșelăciune

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Florin Salam se află în centrul unui scandal neașteptat, după ce doi tineri l-au denunțat la Poliție pentru înșelăciune. Este vorba despre doi miri care l-au reclamat pe manelist. Astfel, Florin Salam a fost ridicat de autorități, într-un dosar de înșelăciune de polițiștii din Târgoviște.

Florin Salam, ridicat de Poliție
  • Florin Salam a ajuns în sediul Poliției din Târgoviște, după ce a refuzat să se afișeze la audierile  din acest dosar.
  • Povestea stă în felul următor. Cântăreț de meserie, Florin Salam primește invitații la nuntă pe bandă rulantă, fiind unul dintre cei mai bine cotați cântăreți de manele din România.

Florin Salam, acuzat că ar fi înșelat cu 5.500 de euro doi miri din Târgoviște. Nu le-ar mai fi cântat la nuntă

Potrivit informațiilor apărute până în acest moment, Florin Salam ar fi primit 5.500 de euro să cânte la nunta unor miri. Artistul a luat banii, s-a înțeles cu mirii, însă când a fost vorba să cânte la nunta, Florin Salam nu s-a mai prezentat la eveniment. Mirele a menționat că nu a întocmit un contract cu artistul, fiind vorba tocmai de celebrul cântăreț de manele. Acesta s-a gândit că este nevoie, iar artistul va veni să cânte la nuntă.

Supărați pe artist, mirii păgubiți au depus plângere la Poliție pe numele lui Florin Salam, sub acuzația de înșelăciune. Ulterior, cântărețul a fost citat de nenumărate ori să se prezinte la audieri în acest caz, însă nu a s-a prezentat nici măcar o dată.

Florin Salam, împreună cu Laurențiu Bîțu, mirele păgubit

Joi, 8 februarie, Poliția din Târgoviște l-a ridicat pe Florin Salam pentru a merge la audieri, în dosarul de înșelăciune în care este acuzat.

Laurențiu Bîțu, mirele păgubit din Târgoviște, susține că are și dovezi că a fost înșelat de Florin Salam, chiar dacă nu a semnat cu el un contract.

Mirele înșelat a declarat că Florin Salam s-a înregistrat video și ulterior i-a transmis bărbatului mesajul prin care atesta confirmarea manelistului la nuntă.

Laurențiu Bîțu vrea doar să-și recupereze banii dați lui Florin Salam. Mirele susține că manelistul urma să mai primească încă 2.000 de euro după eveniment.

De altfel, mirii păgubiți susțin că au mai multe dovezi prin care pot atesta că Florin Salam a primit banii, dar și că a promis că va participa la nuntă. Mirele din Târgoviște susține că deține mai multe discuții pe rețelele de socializare, dar și dovezi de la întâlnirile pe care le-au avut pe seama evenimentului. De cazul celor doi miri păgubiți se ocupă avocatul Ciprian Iacob.Nu este primul scandal în care Florin Salam este implicat

Florin Salam a mai fost fost recent implicat și într-un alt scandal, de data aceasta acuzațiile fiind de altă natură. O tânără de 23 de ani l-a acuzat de agresiune fizică. Incidentul ar fi avut loc într-un fost hotel din București.  Florin Salam a negat că o cunoștea pe acea fată, dar mai ales că ar fi lovit-o.

Pe 16 ianuarie, Florin Salam a fost audiat ca martor la Secția 1 de Poliție de pe Bulevardul Lascăr Catargiu, unde a făcut primele declarații publice în legătură cu acuzațiile aduse. Conform spuselor sale, artistul a neagat orice acuzație. „Nu am cunoscut-o niciodată, credeți-mă.” , a afirmat Salam, explicând că tânăra ar fi fost adusă de un alt individ, care mai apoi a părăsit locația, lăsându-l pe artist într-o situație compromițătoare.

Florin Salam a sugerat că întreaga situație ar fi fost o tentativă de șantaj, o încercare de a profita de pe urma notorietății sale. „Eu eram acolo. Ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot, au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să îmi ceară bani”.

Florin Salam, cântăreț renumit de manele

Florin Salam, al cărui nume real este Florin Stoian, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de manele din România.

Născut pe 1 octombrie 1979, în București, într-o familie de etnie romă, Salam a devenit faimos în industria muzicală pentru stilul său unic, vocea carismatică și capacitatea de a transmite emoții puternice prin muzica sa.

De-a lungul carierei, Florin Salam a lansat numeroase hituri care au cucerit topurile muzicale și a colaborat cu mulți alți artiști renumiți din genul manelelor și din alte genuri muzicale.

Salam a început să cânte de la o vârstă fragedă, inspirat fiind de tatăl și de unchiul său, care erau și ei muzicieni. Acesta a reușit să se impună pe scena muzicii de petrecere din România la începutul anilor 2000, iar popularitatea sa a crescut constant.

În 2008, Florin Salam a fost protagonistul unui moment memorabil pe scena muzicală românească, colaborând cu Paula Seling și Orchestra Simfonică București.

Colaborarea din 2011 cu Goran Bregović pentru piesa "Hopa Cupa", inclusă în albumul "Champagne for the Gypsies", a deschis noi orizonturi muzicale și deschizând un dialog cultural între diferite tradiții muzicale.

Florin Salam a jucat un rol important în cadrul Asociației Artiștilor, Muzicanților și Lăutarilor Romi din România, ocupând funcția de vicepreședinte.

Pe lângă succesul său în muzică, Florin Salam a fost și subiectul diverselor controverse și a făcut obiectul mai multor articole de presă legate de viața sa personală și profesională. Artistul a fost acuzat că era consumator de droguri, dar și că ar fi avut relații controversate cu diferite domnișoare.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine