Femeia din spatele faimei lui Jimmy Kimmel. Cine este soția mai puțin celebră, dar extrem de influentă a prezentatorului american, stâlp al Hollywood-ului: „Când l-am întâlnit prima dată, m-a insultat”

6 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Jimmy Kimmel este căsătorit cu o scenarită cu care are doi copii. Probabil vă întrebați cine este Molly McNearney, partenera de viață a celebrului prezentator TV. Ei bine, este chiar producătorul executiv al emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”, lucrează la gala premiilor Oscar și face parte și din echipa premiilor Emmy. De altfel, Molly este prietenă la cataramă și cu Jennifer Aniston.

Jimmy Kimmel, alături de soția lui, Molly McNearney. Foto: Instagram


Jimmy Kimmel a fost gazda premiilor Oscar 2024, care a avut la Los Angeles, la Teatrul Dolby, ci și pentru că McNearney este producătoarea executivă a evenimentului, lucru pe care îl știe toată lumea.  Molly McNearney este de patru ani producător executiv al celui mai grandios eveniment destinat cinematografiei. Ce e drept, prezentatorul TV are vorbele la el și știe cum să încingă atmosfera, chiar dacă, la ediția din acest an, glumele lui nu au gustate chiar de toată lumea.

Kimmel și McNearney s-au întâlnit la serviciu și s-au căsătorit în 2013, nunta fiind un eveniment grandios, unde au fost prezente mai multe vedete, printre care Ben Affleck, Emily Blunt și John Krasinski.

Indiferent ce credeți despre câștigătorii premiilor Oscar din acest an, dar și cât de mult v-au captivat, cu siguranță nu știți prea multe de cei care sunt în spatele cortinei, mai exact cuplul discret format din Jimmy Kimmel și soția lui, Molly McNearney.

„Este un an fenomenal pentru filme. Și avem filme grozave cu care publicul de acasă este familiarizat, ceea ce ne ușurează munca.”, declara Molly McNearney, înainte de ceremonia Oscarurilor.Cine este soția Jimmy Kimmel, cea care muncește din greu în spatele scenei?

Molly McNearney, în vârstă de 46 de ani, este scenaristă și producătoare de televiziune. Soția lui Jimmy Kimmel este un fel de stâlp al Hollywood-ului. Potrivit People, ea este producător executiv și co-scenarist șef la Jimmy Kimmel Live!

Printre alte evenimente în direct la care a lucrat se numără Primetime Emmy Awards și White House Correspondents' Dinner. De asemenea, revista People relatează că McNearney este prietenă cu actrița din Friends, Jennifer Aniston, printre alte nume mari.

Potrivit Today, Kimmel și McNearney s-au cunoscut în timp ce lucrau la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”

„Când l-am întâlnit prima dată, m-a insultat.”, a declarat ea pentru revista Glamour în 2010.

„Producătorul executiv m-a adus în biroul lui și i-a spus: "Ea este Molly; este noua mea asistentă". Jimmy abia dacă și-a ridicat privirea de la birou până când producătorul meu executiv a spus: Ea concurează la triatlon”, iar apoi Jimmy s-a uitat la mine și a spus: 'Asta este o mare prostie! Ce pierdere de timp!”.

Jimmy Kimmel și soția lui au făcut publice mai multe momente din familia lor, inclusiv diferite scene cu cei doi copii ai lor

Până la urmă, cei doi s-au îndrăgostit, și-au dat seama că sunt făcuți să trăiască împreună și sunt împreună de peste un deceniu. Today relatează că cuplul s-a căsătorit în 2013, în Ojai, California, cu invitați de primă mână. Kimmel a fost căsătorit anterior cu Gina Maddy, din 1988 până în 2003, cu care are alți doi copii.

Jimmy Kimmel, alături de soția lui, Molly, într-un interviu amuzant

Jimmy Kimmel și Molly McNearney au împreună doi copii, pe Jane și pe William, care s-a născut cu o afecțiune cardiacă congenitală și a trecut prin trei operații la inimă după naștere. „Copiii sunt atât de rezistenți - a fost operat pe cord deschis într-o zi de luni și am ajuns acasă vineri.”, a declarat McNearney într-o apariție la podcastul „Unqualified” al Annei Faris, scrie scmp.com.

Kimmy Kimmel este bun prieten cu Matt Damon, cu care a filmat o scenă haioasă, pe când Molly era însărcinată


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine