Matthew Perry și-a prevestit sfârșitul? Aici a fost găsit mort, iar imaginea a făcut-o publică cu doar câteva zile înainte

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani. Actorul din Friends a încetat din viață pe 28 octombrie 2023. Ultima fotografie publicată de starul de la Hollywood pe Instagram este chiar cu locul morții, înainte cu doar cinci zile.

Matthew Perry a murit în locuința sa din Los Angeles

Matthew Perry a fost găsit mort pe 28 octombrie, într-un hot tub amplasat pe terasa casei sale. Actorul din Friends a fost găsit fără suflare de către un apropiat, care a și sunat la numărul de urgențe, însă medici nu l-au mai putut salva. Prima ipoteză este că Matthew Perry a murit înecat, însă autopsia va releva cauza exactă a decesului.

Fanii, prietenii și familia au postat sute de mii de mesaje de condoleanțe și păreri de rău pe social media, de la anunțul morții lui Matthew Perry.

Ciudat este că actorul din Friends a publicat pe Instagram, cu doar cinci zile înainte să moară, o imagine în care apare în ciubărul în care a fost găsit mort.

Matthew Perry a postat ultima imagine cu el înainte să moară cu doar cinci zile

Matthew Perry, devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul fenomen Friends, a publicat o fotografie în care apare în hot tub cu căștile pe cap, seara, privind în zare. El a postat și un mesaj, ultimul de pe internet.

„Oh, deci apa caldă care se învârte în jur te face să te simți bine? Sunt Mattman.”, este mesajul publicat de actor în dreapta imaginii publicate cu doar cinci zile înainte ca Matthew Perry să moară.

Fără să știe ce va urma, Matthew Perry pare că și-a prevestit moartea, asta pentru că locul în care a fost fotografiat, în ciubăr, a fost și locul în care fost găsit mort.

Cine a fost Matthew Perry - viață profesională și biografie

Matthew Perry a fost un actor canadian-american născut la 19 august 1969, în Williamstown, Massachusetts, SUA. Este cunoscut în special pentru rolul său iconic ca Chandler Bing în serialul de televiziune de succes "Friends," care a fost difuzat între 1994 și 2004.

Matthew Perry a început cariera sa în actorie la o vârstă fragedă, apărând în diverse producții de televiziune și teatru. Cu toate acestea, a devenit cu adevărat celebru și recunoscut la nivel mondial datorită rolului său din "Friends."

L-a interpretat pe Chandler Bing timp de zece sezoane, iar personajul său a devenit extrem de popular. Perry a primit numeroase nominalizări și premii pentru interpretarea sa din acest serial.

După încheierea "Friends," Matthew Perry a continuat să lucreze în industria filmului și televiziunii, apărând în mai multe producții de succes. Cu toate acestea, nu a mai reușit să atingă același nivel de faimă ca în timpul "Friends." El a jucat în seriale precum "Studio 60 on the Sunset Strip," "The Odd Couple," și "The Good Fight," precum și în filme cum ar fi "The Whole Nine Yards" și "17 Again."

Matthew Perry a primit mai multe premii și nominalizări pe parcursul carierei sale, cu precădere pentru rolul său din serialul "Friends." Iată câteva dintre cele mai notabile premii și nominalizări pe care le-a primit:

  1. Premiul Emmy: Matthew Perry a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Emmy pentru rolul său ca Chandler Bing în "Friends." Cu toate acestea, nu a câștigat niciodată un premiu Emmy pentru acest rol.
  2. Premiul Golden Globe: El a fost, de asemenea, nominalizat la premiile Golden Globe pentru interpretarea sa din "Friends," dar nu a câștigat niciodată un Golden Globe pentru acest rol.
  3. Screen Actors Guild (SAG) Awards: Perry și colegii săi de distribuție din "Friends" au primit premiul SAG pentru cea mai bună distribuție într-un serial de comedie de televiziune în 1996 și 2000.
  4. TV Guide Awards: Perry a câștigat mai multe premii TV Guide pentru "Friends," inclusiv cel pentru Star of the Year (Steaua Anului) în 2000.
  5. Teen Choice Awards: A fost nominalizat și a câștigat mai multe premii Teen Choice Awards pentru "Friends," atât individual, cât și ca parte a distribuției.

Matthew Perry a fost dependent de droguri și alcool

Matthew Perry a fost deschis despre lupta sa cu dependența de droguri și alcool în timpul anilor în care a fost implicat în "Friends." El a declarat că a avut probleme serioase cu dependența și că a trecut prin mai multe programe de reabilitare pentru a se recupera.

În afară de aceste provocări personale, Perry a fost implicat în diverse relații și a avut câteva căsătorii scurte.

Printre dependențele sale se numără s-a numărat și dependența de opioida OxyContin și alcool. Aceste lupte personale au avut un impact asupra vieții sale și a producției "Friends." Perry a dezvăluit că, în anii de vârf ai dependenței sale, a ajuns să nu-și mai amintească anumite părți ale filmărilor din serial.

Cu toate acestea, el a căutat ajutor și a trecut prin mai multe programe de reabilitare pentru a se recupera. Perry a vorbit deschis despre importanța recuperării și a devenit un susținător activ al programelor de tratament pentru dependență.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine