Fiica ministrului Energiei, Sebastian Burduja, a murit înecată în piscină, la doar trei ani

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Sebastian Burduja (38 de ani) a trecut printr-o tragedie prin care nimeni nu ar trebui să treacă. Ministrul Energiei a declarat în podcastul lui Adrian Artene că fiica lui de doar trei ani a murit înecată în piscină.

Fiica ministrului Energiei a murit înecată în piscină

Sebastian Burduja a fost greu încercat de viață în 2018, după ce a trecut prin tragedia de a-și pierde copilul. În momentul morții fiicei lui, ministrul Energiei se afla în țară, însă familia sa era în Franța.

Micuța se afla la grătar cu mama și rudele sale, locație unde era și o piscină. Fetița de doar trei ani a rămas pentru un moment nesupravegheată, fiind găsită apoi fără suflare, înecată în piscină.

Ioana Maria, fiica lui Sebastian Burduja, a murit la doar trei ani, înecată în piscină, în vacanță cu rudele în Franța, este informația pe care ministrul Energiei a făcut-o publică prin intermediul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Sebastian Burduja a fost mult timp supărat pe Dumnezeu și a încercat să înțeleagă de ce tocmai lui i s-a întâmplat și, mai ales, de ce i s-a întâmplat o asemenea tragedie? De altfel, cum a fost posibil ca un copil atât de mic să aibă un sfârșit atât de groaznic. Sunt întrebări la care ministrul Energiei nu a putut să-și răspundă niciodată.

Sebastian Burduja a explicat că singurul lucru care l-a putut să-l facă să-și mai continue viața după moartea fiicei sale a fost băiețelul lui, care urma să se nască în perioada imediat următoare.

Singurul lucru pe care poate să și-l mai dorească ministrul Energiei este de a-și revedea fetița. Sebastian Burduja a declarat că vorbește în fiecare zi cu fiica lui, despre care crede că este alături de Dumnezeu, în viața de Apoi.

Sebastian Burduja a studiat la Harvard

Zilele trecute, ministrul Energiei s-a întors în sala de clasă de la Harvard, însă în calitate de „vorbitor în cadrul cursului de excepție al Prof. Univ. Dr. Meghan O’Sullivan: «Energie, tranziție energetică și geopolitică», cel mai popular de la Harvard Kennedy School semestrul acesta.”, a anunțat Sebastian Burduja pe Facebook.

Ministrul Energiei a ținut să menționeze că este, de asemenea, și primul demnitar român invitat în prestigioasa universitate.

În cadrul conferinței „The European Dream. 2024: A Continent at the Crossroads” organizată la Harvard, Sebastian Burduja a purtat discuții cu Elisa Ferreira, comisar european pentru coeziune și reforme, și cu Maroš Šefčovič, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, direct responsabil cu tranziția verde, despre producțiile de cărbune din Gorj și Hunedoara.

Ministrul Energiei a fost propus pe post de către PNL, după ce anterior a ocupat funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării.

În septembrie 2022, Sebastian Bruduja, pe atunci ministru al Digitalizării, a anunțat o colaborare cu Binance, o compania chineză investigată de autoritățile din Statele Unite și acuzată de spălare de bani.

Sebastian Burduja, alături de Changpeng Zhao, fondatorul companiei Binance


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine