Istoria scandaloasă a lui Charlie Chaplin. La ce orori supunea minorele cu care voia să facă sex. Actorul s-a culcat cu peste 2000 de femei și îi plăceau adolescentele de 15 ani

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

Nu este o noutate când apare câte un nou scandal sexual la Hollywood, dar puțini știu că Charlie Chaplin, născut în Londra, Anglia, a întreținut relații intime cu minore. Mai mult decât atât, acesta și-a cunoscut soția când ea avea doar opt ani și nu a așteptat prea mult timp înainte să o seducă și să o transforme într-o victimă. La 15 ani a lăsat-o însărcinată și s-a căsătorit cu Lita Gray, după insistențele mamei fetei. Vorbim, însă, de cu totul alte vremuri. Pe atunci, majoritatea fetelor se căsătoreau la vârsta adolescenței.Charlie Chaplin a fost și va rămâne unul dintre cei mai apreciați actori din lumea cinematografiei la nivel mondial. Cu siguranță, un adevărat geniu, un munte de talent. Operele lui sunt admirate de o lumea întreagă, dar viața lui personală ascunde extrem de multe secrete întunecate.

Charlie Chaplin a întreținut relații sexuale cu minore

Charlie Chaplin s-a stins din viață în anul 1977, la vârsta de 88 de ani. Cauza morții a fost un accident vascular cerebral care l-a răpus atunci când se afla la moșia sa din Elveția. Se spunea despre el că s-a culcat pe parcursul vieții cu peste 2.000 de femei, dar adevărul este cu mult mai intrigant în realitate!

Nu ar fi fost o problemă dacă făcea asta doar cu femei adulte, care își doreau o noapte pasională cu marele star de la Hollywood, însă se pare că Charlie Chaplin prefera să seducă minorele, pe care apoi le supunea unor tratamente de-a dreptul inumane când dorea să întrețină relații sexuale cu acestea. Actorul era agresiv, în mod special cu femeile „ușoare”, pe care le disprețuia. Probabil dezgustul exista după ce propria mamă a fost nevoită să se prostitueze.Și-a cunoscut soția când ea avea opt ani

Atunci când s-a căsătorit pentru a doua oară, actorul a făcut-o pentru că și-a lăsat partenera de doar 15 ani însărcinată. Charlie Chaplin și Lita Gray s-au cunoscut inițial când ea avea doar 8 ani și urma să joace în filmul lui, intitulat The Kid.

Câțiva ani mai târziu, au început o relație sexuală, iar Lita a devenit soția lui după ce a aflat că a rămas gravidă. Mama adolescentei a fost cea care a forțat această uniune din punct de vedere legal, amenințându-l pe Charlie Chaplin că anunță poliția dacă nu face acest pas.

Conform legislației de la acea vreme, din California, ar fi putut fi arestat pentru viol. De frica unor consecințe legale, a acceptat să o ia pe Lita Gray de soție. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, care a avut loc în Mexic, pe 25 noiembrie 1924.

În total, Charlie Chaplin s-a căsătorit de patru ori și a avut 11 copii.

Charlie Chaplin era un adevărat prădător sexual

Se pare că actorul nu s-a mulțumit cu femeile care îi picau în brațe, fiind atrase de faima lui. Nici faptul că s-a căsătorit cu Lita Gray nu l-a făcut să se liniștească, ba chiar dimpotrivă! Se pare că cererile lui în legătură cu viața lor sexuală erau de-a dreptul uimitoare pentru acea vreme și degradante pentru partenera lui.

Potrivit documentelor de divorț, din anul 1927, Lita Gray a declarat în fața autorităților că a fost supusă unui tratament revoltător și inuman, iar acțiunile soțului ei erau unele degradante și jignitoare pentru ea. Charlie Chaplin a forțat-o inclusiv să comită niște acte sexuale care erau ilegale la acea vreme, ordonându-i să participe la un ménage à trois cu o altă femeie.

Atunci când aceasta i-a făcut reproșuri în legătură cu modul în care o tratează, actorul a țipat la ea și i-a spus că este obligată să facă tot ce vrea el, doar pentru că este soția lui. Atunci când au divorțat, judecătorul i-a dat dreptate soției lui Charlie Chaplin și aceasta a primit din partea lui suma de 557.000 de lire sterline.

Charlie Chaplin provenea dintr-o familie săracă

Mulți cred că moralitatea lui îndoielnică ar fi fost provocată și de istoricul familial. Tatăl lui Charlie Chaplin, de profesie actor și vocalist, și-a părăsit familia și a luat toți banii pe care îi aveau, iar mama lui, cântăreața și actriță, s-a văzut nevoită, într-un târziu, să se prostitueze, din cauza sărăciei crunte.

Ulterior, mama lui Charlie Chaplin s-a îmbolnăvit de sifilis, care i-a provocat demență. Chiar Charlie Chaplin spunea despre familia din care provenea că a fost una în care ideea de moralitate, acceptată de societate, nu a existat. Mai târziu, viața lui s-a schimbat, iar astăzi este unul dintre cei mai mari actori ai lumii, cu propria stea pe Walk of Fame în Hollywood.

Charlie Chaplin a jucat în aproximativ 85 de filme de lung metraj, dintre care, cele mai cunoscute, The Great Dictator (1940),  The Kid (1921), A Woman of Paris: A Drama of Fate (1923), The Gold Rush (1925).

Charlie Chaplin a primit patru premii Oscar: în 1929, pentru întreaga carieră, pentru „Luminile rampei” - film din 1952, în 1972 - pentru întreaga carieră, în 1973 - pentru cea mai bună muzică de film.

Ca într-un final de scenariu de fil, Charlie Chaplin a murit în dimineața zilei de Crăciun, pe 25 decembrie 1977, la 88 de ani.

După ce a fost înmormântat în cimitirul Corsier-Sur-Vevey, Vaud, Elveția, câțiva mecanici elvețieni i-au furat trupul pentru a cere răscumpărare familiei. Până la urmă, hoții au fost prinși, iar corpul fără suflare al marelui actor a fost găsit lângă lacul Geneva, după 11 săptămâni. ulterior, familia l-a îngropat într-un loc de veci cu o groapă de 1,8 metri, turnată în beton.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine