Cine este, de fapt, violatorul de la Dinamo. O fetiță de 7 ani a fost abuzată sexual de antrenorul de înot

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Violatorul de la Dinamo are 20 de ani și era angajat ca antrenor de înot al Clubului Dinamo din 2023. Bărbatul a violat o fetiță de 7 ani în incinta clubului sportiv. Mama victimei a fost cea care a anunțat poliția și a făcut plângere pe numele antrenorului de înot, iar ulterior violatorul a fost arestat, după care reținut 24 de ore.

Ștefan Cam a violat o fetiță de șapte ani în incinta clubului Dinamo

Pedofilul antrenor de înot a violat o fetiță de 7 ani. Reacția Dinamo

Dezvăluiri șocante ies la iveală din ancheta polițiștilor cu privire la cazul de viol de la Dinamo. Un bărbat pe nume Ștefan Cam, în vârstă de 20 de ani, a violat o fetiță de 7 ani în timpul programului pe care îl avea la Clubul Dinamo din Capitală.

Pedofilul era antrenor de înot la Dinamo, iar cea care l-a denunțat a fost mama fetiței abuzate sexual, care a făcut plângere la Secția 6 de Poliție, luni, 13 februarie.

Antrenorul de înot care a violat o fetiță de șapte ani în incinta Clubului Dinamo din București a fost angajat ca instructor de înot din martie 2023. Ștefan Cam avea statut de colaborator în cadrul CS Dinamo.

Reprezentanții clubului sportiv au declarat că sunt într-o strânsă colaborare cu autoritățile pentru investigarea acestui caz dramatic și condamnă orice gest de acest gen.

De altfel, CS Dinamo a pus la dispoziție înregistrările video din incinta locației pentru a se afla în ce circumstanțe a ajuns fetița să fie violată, dar și cum a fost posibil să se întâmple o asemenea dramă.

Potrivit poliției, violul s-a petrecut chiar în bazinul de înot, în timpul antrenamentului. Antrenorul de înot se afla în bazin cu fetița, loc în care a violat-o. Întregul moment a fost surprins de camerele de luat vederi. După acest incident, fetița de șapte ani a mers acasă și i-a spus mamei sale ce a pățit, ulterior fiind depusă plângerea penală.

După ce pe numele lui Ștefan Cam a fost depusă o plângere penală la poliție, Clubul Dinamo a reziliat contractul antrenorului de înot. La momentul arestării, antrenorul de înot nu s-a opus în fața polițiștilor.

„Cu privire la situaţia de la Secţia de Nataţie a Clubului Sportiv Dinamo, dorim să subliniem angajamentul nostru ferm în abordarea şi soluţionarea promptă şi transparentă a acestui caz. Conducerea clubului colaborează şi va colabora cu anchetatorii pentru soluţionarea cu celeritate a acestui caz, fiind puse la dispoziţie, în seara datei de 13.02.2024, imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona bazinului de înot. Repudiem cu fermitate şi condamnăm orice formă de comportament inadecvat, similar cu acela atribuit fostului nostru angajat.”, a transmis Biroul Informare şi Relaţii Publice CS Dinamo.

De altfel, reprezentanții Clubului Dinamo au mai spus că antrenorul de înot se afla aproape zilnic la bazinul cu apă, unde se ocupa de mai mulți copii. Aceștia au mai spus că instructorul de înot nu a mai avut antecedente de acest gen și nici nu au existat plângeri din partea altor părinți.

„Nu este angajat, este un colaborator în cadrul academiei, angajat cu contract de activitate sportivă, colaborează din martie 2023. În fiecare zi avea program de activitate în bazinul de înot. Se ocupa de partea de inițiere, unde sunt grupe de 8-10 copii, activitatea se desfășoară în bazinul de 25 de metri, nu poți să aglomerezi cu mulți copii.”, susțin reprezentanții Clubului Dinamo.

Tatăl lui David Popovici, respectiv șeful Academiei de Înot de la CS Dinamo, ar fi fost audiat în cazul fetiței violate, însă a oferit și o declarație cu privire la incidentul care a avut loc în incinta clubului.

Un alt amănunt pe care CS Dinamo îl aduce în discuție în cazul fetiței violate de antrenorul de înot este că „oferim transparență totală în privința intrării părinților în tribuna bazinului, au acces în orice minut la programul de desfășurare pe care îl au copiii. Nu am îngrădit nimănui acest drept.”, au mai spus reprezentanții clubului sportiv, ceea ce se înseamnă că fetița a fost nesupravegheată în acele momente în care a fost agresată sexual de instructorul pedofil.

Antrenorul de înot violator de la Dinamo, arestat preventiv 30 de zile

Inițial, Ștefan Cam a fost dus la secția de Poliție pentru audieri, după care ținut în arest 24 de ore.

„La data de 13 februarie, în jurul orei 20,30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de şapte ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club situat în Sectorul 2”, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, printr-un comunicat de presă remis pe 14 februarie.

În seara de joi, 15 noiembrie, judecătorii din Sectorul 2 au decis arestatul preventiv pe o durată de 30 de zile pentru antrenorul violator de la Dinamo.

„Din cercetări, s-a stabilit că la momentul comiterii faptei acesta se afla în timpul programului de lucru”, au transmis autoritățile.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine