Violul de la Dinamo s-a consumat în fața tuturor celor prezenți. Ce le-a mărturisit antrenorul pedofil după ce a agresat sexual fetița de șapte ani

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Antrenorul de înot a violat-o pe fetița de 7 ani de față cu toată lumea, însă nimeni nu a observat nimic în neregulă. Micuța i-a spus mamei sale ce s-a întâmplat doar după ce a ajuns acasă. Ștefan Cam a fost arestat și le-a mărturisit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul.Toată lumea este în alertă la bazinele de înot de la Dinamo, după ce s-a aflat de violul care a avut loc chiar în bazinul de înot. Luni, 13 februarie, o fetiță de șapte ani se afla la ora de înot. Antrenorul care se ocupa de lecțiile micuței se numește Ștefan Cam, în vârstă de 20 de ani.

Instructorul pedofil a profitat de neatenția celor din jur și a violat-o pe fetița de șapte de ani față cu toată lumea, în timpul orelor, chiar în bazin. Ulterior, fata i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat, după care femeia a depus plângere la poliție.

Poliția investighează dacă nu cumva au mai fost și alte cazuri în care copiii să fi fost violați, dar constrânși să nu spună nimic din ce s-a întâmplat. Instructorul de înot se afla sub contract cu CS Dinamo din martie 2023.

Ștefan Cam era angajat ca și colaborator al clubului sportiv de pe Ștefan cel Mare și antrena grupuri de 5-10 copii. Antrenorul de înot se ocupa de inițierea micuților în natație.

Peste 1000 de copii au fost înscriși la înot în cadrul Clubului Dinamo, însă nu a mai existat vreun incident de o asemenea speță până în prezent. Părinții sunt îngrijorați și se tem să-și mai ducă copiii la înot sau la alte activități unde nu sunt supravegheați chiar de ei.

Polițiștii iau în calcul posibilitatea ca antrenorul să fi avut și alte victime, iar numărul copiilor abuzați ar putea crește de la o zi la alta, în funcție de discuțiile care se vor face pe această temă cu cei mici și ce vor descoperi anchetatorii.

Ce le-a spus antrenorul violator de la Dinamo anchetatorilor

În ziua în care fetița de șapte ani a fost violată, micuța s-a dus acasă și i-a spus mamei sale ce s-a întâmplat. Îngrozită, femeie a făcut plângere la poliție.

Ștefan Cam a fost dus la audieri în legătură cu violul, însă polițiștii au avut parte de o surpriză neașteptată. În momentul în care a fost întrebat despre acuzațiile care i se aduc, antrenorul de înot de la Dinamo a recunoscut că a violat-o pe fetiță.

Astfel, în primă fază, bărbatul a fost reținut 24 de ore, după care dus în arest preventiv pentru încă 29 de zile.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...” Actualitate
Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...”
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv