Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Gianina Corondan (52 de ani) a fost una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Cine o cunoaște pe fosta moderatoare TV știe că este plină de veselie, mereu cu zâmbetul pe buze și care se bucură de fiecare moment al vieții. Un plin de culoare, însă care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, chiar dacă televiziunea a fost marea ei dragoste.

Gianina Corondan a devenit celebră în anii 90 pentru aparițiile sale televizate


Gianina Corondan este din București, oraș în care trăiește și astăzi, iar de mic copil a fost pasionată de televiziune, de viața de prezentator și i-au plăcut oamenii. Încă îi plac. Iubitoare de divertisment, în 1991, Gianina Corondan a avut o colaborare cu grupul coral Song, condus de Ioan Luchian Mihalea, după care, în 1992 a participat la înregistrările discului „Symphoenix” al trupei Phoenix.

Gianina Corondan și viața ei: televiziunea

În 1995, Gianina Corondan termină masterul în Finanțe și începe o colaborare cu Teatrul Studențesc, unde joacă în mai multe piese. În același an intră în echipa Canal 31, care, ulterior,  în decembrie devine ProTv.

Prima emisiune prezentată este „Ora 7, Bună Dimineața”, moderată de actorul Florin Calinescu, pe care o prezint cu actorul Mihai Călin. Din acest punct au urmat proiecte televizate precum Generaţia Pro, Clubul de Comedie, Ora G, Stele de… 5 stele, O tură de aventură sau Şcoala Vedetelor. Gianina a realizat mai multe emisiuni și la TVR, sub aripa lui Titus Munteanu, însă a avut colaborări și cu multe trupe legendare în calitate de solistă, printre care Quartz. A lansat mai multe albumuri muzicale și se ocupă de organizarea mai multor festivaluri de muzică, teatru și film, se arată scris pe site-ul gianinacorondan.ro.

De altfel, Gianina Corondan a fost și editor la mai multe publicații, printre care: Revista „B 24 FUN”,  Revista „V.I.P.”, Revista „The ONE”, Revista „Joy”, Cotidianul „Evenimentul Zilei”.

Gianina Corondan a fost căsătorită cu Mihai Anton, însă au divorțat după un mariaj de doi ani. Din 2007, de când a divorțat de fostul soț, prezentatoarea TV nu a mai fost văzută niciodată în prezența unui bărbat, ținându-și viața privată departe de ochii curioși.

În vârstă de 52 de ani, Gianina Corondan are un regret, acela că nu a făcut copii, însă se bucură de prezența nepoților pe care îi are din partea tatălui.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine