Bianca Drăgușanu, dezvăluiri în premieră despre relația cu Alex Bodi: „El a fost sprijin pentru mine în perioada asta”

8 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de aproape o lună de Gabi Bădălău, însă nu s-a aruncat în brațele primului venit, chiar dacă a fost acuzată de infidelitate. Prezentatoarea TV încearcă să treacă peste separarea de milionarul din Bolintin Vale, despre care spune că este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult în toată viața ei.

Bianca Drăgușanu a avut o relație tumultoasă cu Alex Bodi, acum, însă, sunt prieteni

Însă gura lumii nici pământul nu o astupă, după cum vine vorba populară, iar o simplă masă cu Alex Bodi s-a transformat în subiect de discuție pe internet. Au urmat speculațiile despre o posibilă împăcare între Bianca Drăgușanu și fostul soț, însă lucrurile nu stau chiar cum s-a vehiculat. Noi am stat de vorbă atât cu Alex Bodi, cât și cu Bianca Drăgușanu, care au făcut declarații cu privire la relația lor, dar și despre marea întâlnire.

Actualitate.net l-a contactat pe Alex Bodi pentru a lămuri situația întâlnirii cu Bianca Drăgușanu: o cină la ceas de seară într-un local exclusivist din Capitală. Ambii au ieșit într-un loc public, foarte vizitat și, bineînțeles, sursa subiectelor pentru paparazzii. Restaurantul este ales des pentru întâlniri de către personalitățile publice din România.

Știind că nu au nimic de ascuns, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit la o masă normală, ca doi prieteni, chiar dacă trecutul lor nu este deloc unul „happy end”. Au trecut patru ani, însă, de la despărțirea tumultoasă dintre cei doi, timp în care ambii și-au făcut alte relații de iubire: Bianca s-a îndrăgostit nebunește de Gabi Bădălău, iar Alex de Ema Uta, pe care a și cerut-o în căsătorie.

Culmea în toată această ecuație e că atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu s-au despărțit în aceeași perioadă, adică în urmă cu o lună. Tot la fel, ambii au fost acuzați de infidelitate: Alex și-ar fi căutat fosta soție, pe Iulia Sălăgean, cu care are o fetiță de șapte ani, iar Bianca Drăgușanu s-ar fi refugiat în brațele unui medic estetician cu care are un contract de publicitate, după repetatele escapade amoroase ale lui Bădălău. Actualitate.net a stat de vorbă cu medicul care i-ar fi pus coarne milionarului din Bolintin Vale, iar declarațiile lui schimbă totul.Una peste alta, cina pe care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat-o în zona de Nord a Capitalei a încins internetul, ajungând, din nou, pe prima pagină a site-urilor, iar subiectul despre ei devenind una dintre cele mai citite știri din România.

După marea revedere, Actualitate.net a stat de vorbă cu Alex Bodi, care ne-a mărturisit care este relația dintre el și Bianca Drăgușanu.Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față despre relația cu Alex Bodi, după miile de speculații

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate cea mai comentată femeie din România. La 42 de ani, cu o experiență în showbiz de peste 20 de ani, prezentatoarea Kanal D este în continuare la fel de urmărită și de cerută în emisiunile TV.

Bianca Drăgușanu vinde și viața ei este subiect de interes național, mulți criticând-o pentru aparițiile sale, alții considerând-o divă. Indiferent de valul de ură sau de iubire pe care îl primește, prezentatoarea Kanal D reușește să ajungă mereu în centrul atenției, cu sau fără scandal.

Am întrebat-o și pe Bianca Drăgușanu care a fost scopul întâlnirii cu Alex Bodi, mai ales că mulți au interpretat revederea dintre cei doi ca pe o posibilă împăcare.

Sunt împreună foștii soți? Ei bine, nu! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se înțeleg ca doi prieteni, iar milionarul chiar a sprijinit-o după despărțirea acesteia de Gabi Bădălău.

„Eu și Alex suntem foarte buni prieteni. Am reluat relația de prietenie după doi ani, timp în care nu am mai vorbit deloc. Însă a venit natural, nu avem sentimente unul pentru celălalt, am putut sta la masă ca doi buni prieteni și nimic mai mult. Nu vrem nimic unul de la altul, ieșim, mâncăm, dar asta e cam tot. El a fost sprijin moral pentru mine în perioada asta, mergem la aceeași sală de sport, dar avem o relație civilizată de amiciție.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Actualitate.net.

Gabi Bădălău s-a afișat cu altă femeie

Gabi Bădălău s-a afișat la petrecerea Viva cu o altă femeie, este vorba de o rusoaică pe nume Daria. Milionarul a dezvăluit în cel mai recent podcast cu Nasrin că s-a dus la eveniment tocmai pentru a o vedea pe Bianca Drăgușanu cu bărbatul cu care crede că l-a înșelat. Este vorba despre medicul Auday, care a fost și el prezent la petrecere, însă a fost însoțit de o colegă de la clinica de estetică pe care o deține în Capitală.„Eu am fost acolo să o văd pe ea cu el. M-am dus cu domnișoara rspectivă, dar nu am o relație în adevăratul sens al cuvântului, nici nu o să am în următoarea perioadă. M-a înșelat, iar dezamăgirea a fost prea mare, nu pot să trec peste asta. Bianca i-a spus și cum să se îmbrace la eveniment băiatului ăsta.”, a declarat Gabi Bădălău în podcastul cu Nasrin.

Milionarul a mărturisit că Bianca Drăgușanu a fost femeia pe care a iubit-o cel mai mult în viață, însă nu vrea să creadă că a fost femeia vieții lui, căci își dorește să mai întâlnească o femeie pe care să o iubească și cu care să mai aibă copii.

Gabi Bădălău își dorește să devină și tată de fetiță.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine