Apare „Loki” - sezonul 3? Dezvăluiri despre viitorul serialului

11 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Serialul „Loki” a devenit un hit în universul cinematografic Marvel, dar sezonul 3 este incert. Scenaristul principal spune că nu există planuri active pentru un nou sezon, iar actorul Tom Hiddleston sugerează că sezonul 2 anunță finalul pentru personajul său în MCU (n.r. Marvel Cinematic Universe).

Serialul TV „Loki” a reușit să transforme personajul răufăcător jucat de Tom Hiddleston într-o figură mult mai complexă și importantă în cadrul universului cinematografic Marvel. Cu două sezoane la activ, fanii se întreabă acum dacă vom vedea un al treilea sezon al aventurilor lui Loki.

Sezonul doi al serialului „Loki” își continuă povestea direct de unde a rămas în primul sezon. Tom Hiddleston interpretează rolul lui Loki, încercând să protejeze multiversul de cel care rămâne/Kang, jucat de Jonathan Majors. În același timp, Autoritatea de Variație a Timpului (TVA) se confruntă cu haosul, iar linia temporală sacră a MCU începe să se dezintegreze.

După multe încercări de a restabili stabilitatea realității, Loki descoperă noi abilități ca urmare a călătoriilor sale în timp, ceea ce îl ajută să mențină liniile temporale în echilibru. Practic, el preia rolul celui care rămâne la sfârșitul timpului. Acest lucru ridică semne de întrebare în ceea ce privește viitorul lui Loki, dacă acesta va fi scos din ecuație pentru o perioadă de timp, deoarece menținerea liniilor temporale stabile este o sarcină monumentală.

Creatorii Loki, despre un al treilea sezon?

Scenaristul principal al serialului „Loki”, Eric Martin, a oferit câteva informații cruciale cu privire la viitorul acestuia. Într-un interviu acordat pentru CinemaBlend, Martin a declarat că nu există planuri active pentru un al treilea sezon al serialului „Loki” în acest moment. El a explicat că serialul a fost gândit ca o poveste alcătuită din două sezoane.

„Am abordat acest lucru ca pe două jumătăți de carte. Primul sezon, prima jumătate. Sezonul doi, închidem cartea despre Loki și TVA (n.r. Time Variance Authority | Marvel Cinematic Universe Wiki.”, a spus Martin.

„Unde merge dincolo de asta, nu știu. Am vrut doar să spun o poveste plină și completă de-a lungul celor două sezoane.”, a conchis Eric Martin.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că povestea nu ar putea continua într-un fel sau altul. Kevin Wright, producătorul executiv al serialului, a dezvăluit în octombrie că au existat discuții despre ce ar putea urma.

„O luăm sezon cu sezon, și cu siguranță există lucruri despre care Tom și eu și alte distribuții am vorbit despre unde vedem că se va duce și știu că există o oarecare entuziasm pentru asta la nivel intern.”, a declarat Wright.

Wright a subliniat că sezoanele unu și doi au fost gândite ca două capitole ale aceleiași povești și că sezonul doi va încheia acea carte. Cu alte cuvinte, dacă va exista un al treilea sezon, acesta ar putea să aducă cu sine noi direcții și povești.

Tom Hiddleston, despre viitorul lui Loki la Marvel

Tom Hiddleston, actorul care îl interpretează pe Loki, a adăugat și el câteva informații importante. Într-o apariție recentă în emisiunea „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Hiddleston a descris sezonul doi din "Loki" ca fiind finalul perioadei sale în universul cinematografic Marvel.

„Este concluzia sezonului doi. Este, de asemenea, concluzia sezoanelor unu și doi. Este, de asemenea, concluzia a șase filme, 12 episoade și 14 ani din viața mea. Aveam 29 de ani când am fost distribuit, acum am 42 de ani. A fost o călătorie.”, a spus actorul.

În ciuda acestei concluzii, MCU pare să se îndrepte rapid spre noi aventuri multiversale, precum "Avengers" din 2026: "The Kang Dynasty" și "Avengers" din 2027: "Secret Wars". Ținând cont de rolul lui Loki în menținerea liniilor temporale, nu este exclus ca personajul să revină într-un mod sau altul în aceste filme viitoare.

Ce rezervă viitorul pentru seria "Loki"?

În ciuda faptului că scenaristul principal al serialului "Loki" afirmă că nu există planuri active pentru un al treilea sezon, nu putem exclude posibilitatea revenirii lui Loki într-un fel sau altul în universul Marvel.

Actorul Tom Hiddleston sugerează că sezonul doi este final pentru personajul său, dar MCU este în continuă expansiune, iar liniile temporale rămân un element central al poveștilor.

Fanii sunt nevoiți să aștepte să vadă cum se va dezvolta povestea lui Loki și dacă vor avea ocazia să îl revadă în acțiune în viitor. Până atunci, vor putea să se bucure de aventurile personajelor lor preferate din MCU în producțiile viitoare, care promit să ofere noi și interesante direcții în această univers vast și fascinant.

Serialul „Loki”, tot ce trebuie să știi

Serialul „Loki” a devenit o piesă de rezistență în universul cinematografic Marvel (MCU), oferind fanilor oportunitatea de a explora latura intrigantă și amuzantă a unuia dintre cei mai iubiți și complecși anti-eroi din MCU, Loki, interpretat magistral de Tom Hiddleston. Cu două sezoane pline de acțiune și intrigă, "Loki" a captivat publicul și a deschis noi orizonturi în ceea ce privește povestea și personajele MCU.

Primul sezon al serialului „Loki” a fost lansat în iunie 2021 și a adus în prim-plan un eveniment surprinzător din filmul "Avengers: Endgame" (2019): momentul în care Loki scapă cu Tesseractul și creează o ramură a timpului. Acest lucru îl aduce în contact cu Autoritatea de Variație a Timpului (TVA), o organizație misterioasă care monitorizează și reglementează liniile temporale.

Loki este prins de TVA și este pus în fața unor agenți impecabili ai timpului, în frunte cu agenta Mobius M. Mobius, interpretată de Owen Wilson. În acest punct, începe o călătorie intrigantă a personajului în universul TVA, în care este forțat să reflecteze asupra propriilor acțiuni și consecințe. Din acest moment, spectatorii sunt transportați într-o poveste plină de mister și explorare a liniilor temporale.

Una dintre părțile esențiale ale serialului "Loki" este relația dintre personajul titular și Mobius. Mobius, un agent al TVA, îl ajută pe Loki să înțeleagă importanța liniilor temporale și să dezvăluie planurile unei variante malefice a lui Loki, cunoscută sub numele de Sylvie. Chimia dintre Loki și Mobius adaugă umor și adâncime serialului, iar dialogurile lor memorabile devin unul dintre punctele forte ale poveștii.

Sylvie, interpretată de Sophia Di Martino, este o variantă feminină a lui Loki și devine un personaj central în primul sezon al serialului. Ea are propriile sale motive pentru a dori să distrugă TVA și liniile temporale, iar relația dintre Loki și Sylvie adaugă un element romantic și emoțional în poveste. Împreună, cei doi se confruntă cu dileme morale și dezvăluie laturi neașteptate ale personalităților lor.

Sezonul doi al serialului "Loki" a fost lansat cu multă anticipare după succesul primului sezon. Continuând povestea din sezonul precedent, Loki și Sylvie trebuie să se confrunte cu consecințele acțiunilor lor și cu noi provocări într-un univers al variației timpului în continuă schimbare.

Un aspect notabil al celui de-al doilea sezon este explorarea mai profundă a personajelor principale. Loki și Sylvie trebuie să se confrunte cu trecutul lor dureros și să-și rezolve conflictele personale. Această dezvoltare a personajelor adaugă complexitate și profunzime poveștii.

Serialul „Loki” a introdus conceptul de variație a timpului în MCU, deschizând uși pentru povestiri complexe și explorarea unor realități alternative. Aceasta a avut un impact semnificativ asupra universului MCU, deoarece acum există posibilitatea existenței a numeroase linii temporale și variante ale personajelor.

Serialul "Loki" nu a fost izolat în cadrul MCU, ci a făcut legături cu alte producții ale francizei. A apărut în filmul "Avengers: Endgame," care a avut un impact direct asupra evenimentelor din serial.

Tom Hiddleston, starul care îl interpretează pe Loki, este din Marea Britanie și a ajuns celebru Hollywood

Tom Hiddleston este un actor britanic de succes născut pe 9 februarie 1981, în Westminster, Londra, Regatul Unit.

Tom Hiddleston, copilăria și educația:

 • Tom Hiddleston s-a născut într-o familie de artiști. Tatăl său, James Hiddleston, este un chimist și scriitor, iar mama sa, Diana Patricia Hiddleston, este un fost producător de teatru și actriță.
 • A crescut în Wimbledon, Londra, împreună cu sora sa mai mare, Sarah, și cu sora sa mai mică, Emma.
 • A studiat la școala primară Dragon School din Oxford și apoi la Eton College, o școală independentă din Anglia.
 • După absolvirea liceului, a obținut o bursă la Universitatea Cambridge, unde a studiat la Colegiul Pembroke. Aici a studiat limba engleză și a jucat în numeroase producții teatrale.

Tom Hiddleston, cariera în cinematografie și teatru

 • Tom Hiddleston și-a început cariera actoricească în teatru, jucând în numeroase producții la Royal Academy of Dramatic Art (RADA) din Londra.
 • A făcut debutul său pe marele ecran în 2001, în filmul "The Life and Adventures of Nicholas Nickleby".
 • A devenit cunoscut pe plan internațional pentru interpretarea personajului Loki în Universul Cinematografic Marvel (MCU). A debutat ca Loki în filmul "Thor" din 2011 și a continuat să interpreteze acest rol în mai multe alte filme MCU, inclusiv "The Avengers," "Thor: The Dark World," "Thor: Ragnarok," și "Avengers: Infinity War."
 • De-a lungul carierei sale, Tom Hiddleston a jucat într-o varietate de filme și seriale, precum "War Horse," "Midnight in Paris," "Crimson Peak," și "The Night Manager," pentru care a câștigat un premiu Golden Globe.
 • Pe lângă cariera sa în film și televiziune, Hiddleston a avut succes și în teatru, jucând în piese precum "Coriolanus" și "Hamlet." Astfel, a fost recunoscut pentru talentul său actoricesc, fiind adesea lăudat pentru versatilitatea sa și capacitatea de a interpreta o gamă largă de personaje.

Tom Hiddleston, viață personală

 • Tom Hiddleston a fost implicat în relații cu câteva personalități cunoscute, inclusiv actrițele Susannah Fielding și Elizabeth Olsen.
 • Este cunoscut pentru angajamentul său în activități filantropice și a susținut diverse cauze umanitare de-a lungul carierei sale. Este pasionat de muzică și cântă la chitară.
 • Tom Hiddleston este un actor talentat și respectat în industria cinematografică și teatrală.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine