Serialul Fallout: Premiera va avea loc în aprilie 2024

3 minute
Publicat:
Autor: Redacția actualitate.net

Prime Video a dezvăluit data de lansare a seriei mult așteptate bazate pe iconicul joc video, Fallout. Seria este programată să aibă premiera pe 12 aprilie 2024, cu fani care așteaptă cu nerăbdare adaptarea creată de creatorii Westworld, Jonathan Nolan și Lisa Joy.

Fallout show

Fallout este o franciză populară de jocuri video de tip RPG (joc de rol) post-apocaliptic, dezvoltată inițial de Interplay și ulterior de Bethesda Softworks

Universul Fallout se desfășoară într-o cronologie alternativă în care o criză a resurselor în anii 2050 duce la un război nuclear global între Statele Unite și China în 2077. Acest război distrugător transformă majoritatea lumii într-o pustietate radioactivă.

Estetica jocului este inspirată de futurismul atomic al anilor '50, cu o tehnologie retro-futuristică. De exemplu, computerele sunt încă bazate pe tuburi cu vid, iar designul vehiculelor și al echipamentelor reflectă optimismul și stilul acelei ere.


Deși seria Prime se bazează pe vasta poveste a jocurilor Fallout, este esențial de menționat că nu va fi o adaptare directă. În schimb, telespectatorii se pot aștepta la o narațiune originală care se inspiră din bogata tapiserie de povești din universul Fallout.Momentul anunțului nu ar fi putut fi mai perfect, deoarece coincide cu cea de-a 26-a aniversare a Zilei Fallout. Această zi este o ocazie specială dedicată sărbătoririi moștenirii francizei de jocuri video de succes. Pentru a marca această ocazie, Amazon Studios a lansat conturile oficiale de social media pentru seria Fallout, oferind fanilor o versiune specială a interfeței iconice Pip-Boy din joc.

Seria promite o audiență globală, urmând să fie difuzată în exclusivitate pe Prime Video și va fi accesibilă în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume.

Distribuția adunată pentru seria Fallout este cu adevărat remarcabilă. Nume precum Ella Purnell, Walton Goggins, Aaron Moten și Kyle MacLachlan, printre mulți alții, vor apărea pe ecran, adăugând profunzime și carismă lumii post-apocaliptice.

În spatele scenelor, seria se bucură de o echipă robustă de creatori. Geneva Robertson-Dworet și Graham Wagner sunt producători executivi, scenariști și co-regizori. De asemenea, Nolan și Joy conduc producția prin Kilter Films în colaborare cu Amazon. Alte nume notabile din echipa de producție includ Athena Wickham din Kilter Films, Todd Howard reprezentând Bethesda Game Studios și James Altman pentru Bethesda Softwork

Jonathan Nolan, cu abilitățile sale de regie exemplare, va regiza primele trei episoade, stabilind tonul pentru serie. Fanii jocului vor observa că, deși au existat patru jocuri principale Fallout cu o a cincea tranșă în pipeline, seria ar putea extrage din oricare dintre numeroasele sale narațiuni, inclusiv din cele șapte jocuri derivate, cu Fallout Shelter Online și Fallout 76 fiind cele mai recente lansări.


Amazon Prime Video este un serviciu de streaming video oferit de Amazon, care permite abonaților să vizioneze o gamă variată de conținut, inclusiv filme, seriale TV, documentare și conținut original produs de Amazon, numit "Amazon Originals"


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine