Apare Loki - Sezonul 2

3 minute
Publicat:
Autor: Redacția Actualitate.net

"Loki", serialul original Marvel Studios lansat pe platforma Disney+, este, fără îndoială, una dintre cele mai surprinzătoare și captivante creații ale universului cinematografic Marvel. Având la bază personajul Loki, zeul neastâmpărat și mereu imprevizibil al minciunii, această producție a adus în fața publicului o latură inedită și profundă a personajului, care până acum fusese în mare parte antagonist în filmele Thor și Avengers.

Loki Show TV - Disney+

Sezonul 2 din Loki urmează să fie disponibil pe serviciul de streaming Disney+ pe 5 octombrie 2023.


Povestea serialului "Loki" începe într-un moment-cheie al filmului "Avengers: Endgame", când o versiune anterioară a lui Loki reușește să scape cu Tessaractul în urma unui accident temporar.

Acest lucru îl propulsează într-o aventură ce traversează diverse linii temporale și îl introduce în TVA (Autoritatea Variabilității Temporale), o organizație vastă și misterioasă responsabilă cu supravegherea și menținerea integrității cronologiei multiversului.

Aventurile lui Loki, între manipulări și confruntări filozofice, l-au determinat pe personaj să se confrunte cu propria-i identitate și cu nenumărate versiuni alternative ale sale, conducându-ne spre un final de sezon neașteptat și cu ramificații majore pentru întregul univers Marvel.

Și acum, odată cu anunțul sezonului al doilea, fanii sunt în așteptare, gata să descopere ce destine noi îl așteaptă pe Loki și cum va influența evoluția multiversului. Având în vedere succesul răsunător al primului sezon, așteptările sunt mari, iar miza n-a fost niciodată atât de înaltă.


Noul sezon al serialului "Loki" continuă exact de unde ne-a lăsat la sfârșitul ultimului episod: cu Loki (Tom Hiddleston) prins în ghearele Autorității Variabilității Temporale (TVA) și înconjurat de oameni care nu îl recunosc și nici nu sunt conștienți de eforturile sale de a preveni declanșarea unui război total în multiversul abia născut.


Trailer Loki - Sezonul 2Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine