Aventura lui David Beckham, deliciul presei britanice. Documentarul de pe Netflix stârnește furie și vine cu dezvăluiri

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Rebecca Loos ripostează la documentarul lui David Beckham de pe Netflix, vorbind despre aventura lor și cum a afectat acest lucru viața lui Victoriei. Modul în care a fost expusă familia Beckham pe platforma de streaming nu pare să semene cu realitatea, spune fosta amantă celebrului fotbalist. Rebecca susține că Beckham ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru consecințe.

Fostul căpitan al echipei de fotbal a Angliei, David Beckham, a devenit subiectul unui documentar de pe Netflix care a atras atenția publicului asupra aventurii sale cu Rebecca Loos, care ar fi avut loc în urmă cu aproape 20 de ani. Într-un interviu recent, femeia a reacționat la documentar și la declarațiile lui Beckham, subliniind că este timpul pentru el să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile sale.

Documentarul lui Beckham, care a avut record de audiență încă de la lansarea pe Netflix, promite să dezvăluie povești din viața privată a lui fostului fotbalist, inclusiv aventura sa cu Rebecca Loos. Cu toate acestea, femeia consideră că Beckham nu a fost suficient de sincer în legătură cu această aventură. În documentar, Beckham vorbește despre presiunea mediatică și cum a afectat viața sa de familie, dar nu recunoaște vina sau efectele negative asupra Victoriei, soția sa.

Fosta amantă a lui Beckham, critici după dezvăluirile fostului fotbalist în documentarul de pe Netflix

Rebecca Loos, acum în vârstă de 47 de ani, a fost asistenta personală a lui Beckham în perioada aventurii lor. Ea susține că a avut o relație cu el, care a dus la dezvăluirea poveștii și la un val de controversă mediatică în urmă cu două decenii.

Rebecca a fost nemulțumită de felul în care Beckham a gestionat subiectul aventurii lor în documentar. Ea a menționat că Beckham s-a prezentat ca victimă și a sugerat indirect că ea este cea care a făcut-o pe Victoria să sufere. Rebecca a afirmat că Beckham ar fi trebuit să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile sale și să fie mai deschis cu privire la perioada dificilă din viața sa.

În ciuda faptului că aventura lor a avut loc acum mult timp, iar Rebecca trăiește în Norvegia de 14 ani, documentarul lui Beckham a readus-o în atenția publicului. Ea a fost supusă hărțuirii online și a fost nevoită să facă față unei noi forme de trolling pe rețelele de socializare.

Rebecca Loos a dezvăluit că, în trecut, a simțit că trebuie să se apere și că nu a vrut să fie percepută ca o mincinoasă. Ea a vândut povestea aventurii sale presei pentru că a crezut că va ieși oricum la iveală și a vrut să se știe și punctul ei de vedere. Cu toate acestea, regretă că subiectul a fost readus în discuție în modul în care a fost prezentat în documentarul lui Beckham.

Rebecca Loos subliniază că nu a avut intenția de a distruge căsnicia lui Beckham și că regretă modul în care a gestionat situația. Cu toate acestea, ea crede că Beckham ar fi trebuit să fie mai realist și corect în documentarul său și să recunoască mai clar impactul aventurii lor asupra vieții sale și a soției sale, Victoria. Pentru Rebecca, adevărul este mai important decât orice altceva, iar acum își dorește ca familia sa să înțeleagă că a fost suficient de curajoasă pentru a-și apăra adevărul în fața publicului.

În ciuda controverselor din trecut, Rebecca Loos și-a construit o viață fericită alături de soțul și copiii săi în Norvegia, iar această perioadă din viața sa pare să fie într-o altă eră.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine