Andreea Marin, infectată cu coronavirus: „Eu am făcut vaccinul și ...”

24 septembrie 2021   Monden

Andreea Marin a trecut prin momente grele. La finalui unui proiect în afara țării, la întoarcerea în România, vedeta a aflat la testul PCR că este pozitivă. În exclusivitate la Prima TV, la Exclusiv VIP Andreea Marin a povestit despre experiența ei.

article img

Andreea Marin, infectată cu coronavirus

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară.  Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am  călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin. După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii.”

Citește: ''Micuţa Picasso'' - Alexandra Nechita a născut un băiețel! Primele imagini după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Andreea Marin a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV cum a gestionat situația îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Vedeta TV a dezvăluit cum s-a simțit în această perioadă. 

„Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi dureri de gât, temperatura. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolandu-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur.”

Citește și: Andreea Marin redeschide războiul cu Mihaela Rădulescu: „Mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea”

În plus, vedeta a atras atenția asupra măsurilor de protecție. „Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a spus Andreea Marin în direct la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 16.00 la Prima TV.