Andreea Marin, infectată cu coronavirus

Publicat:
2 minute

Andreea Marin a trecut prin momente grele. La finalul unui proiect în afara țării, la întoarcerea în România, vedeta a aflat la testul PCR că este pozitivă. În exclusivitate la Prima TV, la Exclusiv VIP, Andreea Marin a povestit despre experiența ei.

article img

Andreea Marin, infectată cu coronavirus

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară.  Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am  călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin. După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii.”

Andreea Marin a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV cum a gestionat situația îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Vedeta TV a dezvăluit cum s-a simțit în această perioadă.

„Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi dureri de gât, temperatura. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolându-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur.”

În plus, vedeta a atras atenția asupra măsurilor de protecție. „Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a spus Andreea Marin în direct la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 16.00 la Prima TV.

Andreea Marin se numără printre cele mai iubite personalități publice din România. A devenit cunoscută ca prezentatoare la ”Surprize, Surprize”, emisiune TVR, după care a continuare meseria de moderatoare TV la diverse televiziuni.

A fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, împreună cu care o are pe Violeta, acum în vârstă de 15 ani. În prezent, trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, alături de care duce o viață discretă.

Mai multe pentru tine