''Micuţa Picasso'' - Alexandra Nechita a născut un băiețel! Primele imagini după ce a devenit mamă pentru a doua oară

21 septembrie 2021   Monden

Alexandra Nechita și Dimitri Tcharfas au devenit părinți pentru a doua oară. Micuța Picasso a postat primele imagini cu nou-născutul pe Instagram, unde a lăsat și un mesaj emoționant.

article img

Micuțul Revve Elliot Nechita-Tcharfas a fost adus pe lume în Statele Unite, iar mama lui, celebra pictoriță Alexandra Nechita a făcut anunțul pe rețelele de socializare. 

„⭐️ Revve Elliot Nechita-Tcharfas 🌟 Our DREAM Boy arrived early morning September 18 ✨ We are deeply, madly, truly in love 🥰 My heart is exploding with the blessing of my children/ Băiatul visurilor noastre a venit pe lume în dimineața zilei de 18 septembrie. Suntem profund înnebuniți și îndrăgostiți de el. Inima mea explodează datorită binecuvântarea copiilor mei”, a scris Alexandra Nechita pe Instagram.

article img

Alexandra Nechita este originară din Vaslui, are 35 de ani și a devenit cunoscută peste hotare datorită picturilor sale și talentului său artistic.

Născută pe 27 august 1985, Alexandra Nechita a plecat în SUA, împreună cu mama ei, Viorica Nechita, la doi ani după ce tatăl ei, Niki Nechita a fugit în Statele Unite din România comunistă.

Celebră în toată lumea, Alexandra Nechita are tablouri pictate în cele mai importante locuri din lume, dintre care colecția de artă a Vaticanului, dar și în casele mai multor personalități, printre care Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman.

Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari. Românca Alexandra Nechita a apărut la CNN, în cadrul serilor „Young People Who Rock”, intervievată de jurnalista Nicole Lapin, în 27 noiembrie 2007, scrie wikipedia.