Coincidențele bizare din viața Emei Uta și a Biancăi Drăgușanu. Ce au făcut Gabi Bădălău și Alex Bodi

Publicat:
6 minute

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai sunt împreună de aproape patru ani, fiecare refăcându-și viața după divorț cu persoane diferite. În prezent, milionarul din Mediaș este îndrăgostit până peste poate de fosta logodnică, Ema Uta, iar prezentatoarea Kanal D amorezată de Gabi Bădălău. Interesant este că, în ultimii ani, au avut parte de aceeași întâmplări în viața de zi cu zi, ceea ce poate fi oarecum bizar.

Viața lui Alex Bodi și a Bianca Drăgușanu este ca un roller coaster, căci nicio zi nu seamănă. Niciodată! Spunem asta pentru că ambii trăiesc perioade cel puțin interesante pe toate planurile.

Dacă la capitolul bani și afaceri sunt ambii prosperi, nu același lucru îl putem spune și despre viața amoroasă, care parcă e trasă la indigo.

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi, Ema Uta și Gabi Bădălău trăiesc aceleași întâmplări

Despărțirile celor doi foști soți de partenerii lor se întâmplă, de la divorț și până în prezent, în aceeași perioadă, la fel ca și împăcările, dar și mersul la biserică, plus vacanțele.

Alex Bodi a avut un șir de relații după separarea definitivă de vedeta din showbiz, însă, până la urmă, s-a așezat la casa lui, cum vine vorba, cu Ema Uta, care l-a făcut să o iubească nebunește. Atât de nebunește încât la ultima separare, vulcanic și plin de furie pentru că nu mai sunt împreună, a început să spună lucruri nepotrivite despre make-up artist, într-un live pe Instagram. Ulterior, într-un podcast la Bursucu, Alex Bodi și-a cerut iertare și a spus că Ema Uta este femeia vieții lor, că o vrea înapoi și că nu a mai iubit nicio femeie în toată viața lui așa cum a iubit-o pe specialista în machiaj.

La fel ca și în cazul afaceristului, ultima despărțire a lui Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău a deschis cutia Pandorei, căci milionarul din Bolintin Vale a fost și el supărat foc pe separare și orbit de gelozie, s- dus într-un podcast și a insinuat că Bianca l-a înșelat, că și-a bătut joc de el și că nu-l merita, iar familia l-a încurajat în direcția aceasta. Ulterior, ca și în cazul lui Alex Bodi, Gabi Bădălău și-a cerut iertare și s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu, care l-a mai iertat încă o dată.

Alex Bodi a avut numeroase aventuri în timpul relației cu Ema Uta, cum și Gabi Bădălău a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu mai multe fete de oraș. Ambele vedete au trecut peste aceste amantlâncuri și s-au întors în brațele milionarilor.

Totodată, despărțirile dintre Alex Bodi și Ema Uta, cât și dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâmplat cam în aceeași perioadă. De altfel, atât milionarul din Mediaș, cât și cel din Bolintin Vale s-au afișat cu femei diferite, pe care le-au prezentat drept iubite, imediat după separare.

Gabi Bădălău a fost primul care a dat statul, așa că a ieșit la cea mai fastuoasă petrecere din showbiz la braț cu o șatenă, cu care a și plecat ulterior în vacanță în Grecia. Bianca Drăgușanu se afla la petrecerea respectivă, însă singură.

Tot la fel, Alex Bodi după separarea de Ema Uta, s-a cuplat cu o tânără moldoveancă de peste Prut, pe care a adus-o și în București, dar cu care a plecat și Mykonos, Grecia, insula milionarilor. Este vorba de Caterina Ciorbă, o influenceră din Republica Moldova care s-a certat, la un moment dat, pe un alt milionar, fost soț, cu Andreea Bostănică. Tot în disputa asta ar fi intrat și Iuliana Beregoi. Încurcate mai sunt căile internetului, nu-i așa? Toate fetele nou apărute în peisajul monden sunt influencere care fac bani din donațiile de pe social media, dar și din colaborări cu diferite branduri renumite.

Așadar, primăvara acestui an a fost marcată de două separări zgomotoase în showbiz: Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău, Alex Bodi de Ema Uta. Și tot în aceeași perioadă au început să și lucreze la împăcarea lor.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine