Anamaria Prodan riscă să piardă casa de la Snagov. Ce face ca să salveze vila familiei: „De data asta trebuie să fiu lângă Reghe”. Exclusiv

Publicat:
6 minute

Anamaria Prodan va lupta ca o leoaică pentru a apăra bunurile familiei, chiar dacă asta înseamnă să fie alături și de Reghe, cu care este în proces de divorț. Agentul FIFA este într-o situație delicată, după ce Mihai Rotaru a câștigat procesul împotriva antrenorului de fotbal, de la care are să primească suma de 200.000 de euro. Pentru asta, patronul echipei de fotbal a obținut prin hotărâre judecătorească dreptul de a pune sechestru pe casa de la Snagov, care este pe numele lui Reghe, dar și al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, pe vremea când forma un cuplu cu Laurențiu Reghecampf

Actualitate.net a stat de vorbă cu Anamaria Prodan, care a spus că este înarmată cu răbdare, dar și cu o echipă de avocați, angajați special pentru a o scăpa de problemele venite la pachet cu despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Încă soț și soție, Anamaria Prodan și Reghe sunt, printre altele, și proprietari ai casei din Snagov, care a fost pentru mulți ani căminul conjugal al cuplului și totodată locuința familiei, unde agentul FIFA încă mai locuiește cu fiul pe care îl are cu antrenorul de fotbal, dar și ceilalți copii ai săi, cele două fete, Sara și Rebecca Dumitrescu.

Aflat în proces cu Universitatea Craiova, după ce clubul sportiv l-a dat în judecată pentru că nu a plătit suma de 200.000 de euro stipulată în contract ca și clauză de reziliere, Laurențiu Reghecampf a pierdut litigiul și este nevoit să dea banii înapoi. Cum banii nu i-a dat, Mihai Rotaru a anunțat că a pus sechestru pe jumătate din casa din Snagov, partea lui Reghe, pe care urmează să o scoată la licitație. Reghe a ajuns în această situație după ce a renunțat la echipa de fotbal din Oltenia pentru a antrena la Al-Tai din Arabia Saudită.

Anamaria Prodan: „Trebuie să lupt pentru casa asta, căci este a copiilor mei”

„Se interpretează foarte mult și se scriu zeci de articole. Este un proces care va dura ceva. Nu se scoate la licitație mâine (n.red. casa de la Snagov). Nu se împarte mâine. Este mai complex. Avem avocați toți. De data asta trebuie „să fiu lângă Reghe”. Cum sună asta, nu? Aiurea total. Glumesc. Trebuie să lupt pentru casa asta, căci este a copiilor mei. Și cu siguranță nu am să stau așa cum stă Reghe liniștit ..

El nu mai are nimic de pierdut, căci a pierdut totul din toate punctele de vedere . Dacă Reghe avea echilibru, nu ajungea în situația asta niciodată. Nu își punea copiii și pe mine în situația asta niciodată.

Laurențiu s-a pierdut cu totul. Și a pierdut mândria, demnitatea, respectul și în fața societății și în fața familiei lui. Ce este trist, băiatul lui se uită către el de la distanță și îl compătimește, știind ca noi toți, de altfel, ce se va alege de el …

Este o procedură de durată până se va finaliza partajul deschis de Mihai Rotaru și clubul oltean, o procedură de care avocatul meu, Oleg Burlacu, se va ocupa. Va spus sincer și din tot sufletul, orice a fost, orice am făcut, dacă am putea face ceva ca Reghecampf să fie bine, noi, cei de acasă, am face. Căci în tot acest timp l-am iertat toți și am reușit să trecem toți peste tot răul pe care ni l-a făcut.

Am ajuns să-l iertăm și să îi gândim doar binele. Repet, cu toată frustrarea și nervii, stările prin care familia mea a trecut, azi suntem super fericiți și am
iertat tot. Cu toate că face în continuare rău prin toate procesele deschise împotriva noastră.

L-am iertat și îi dorim doar bine. Din păcate, tot răul se va întoarce bumerang împotriva lui și asta se vede. Vibrația lui este atât de joasă, încât l-a adus în situația în care toată țara îl vede astăzi, undeva sub pământ și ca bărbat și ca profesionist și ca părinte.

În completare, este o procedura complexa și deloc simplă! Cu toate astea, eu nu voi lăsa ca proprietățile familiei mele să fie vândute ca la birt. Dacă Laurențiu nu mai are potență materială și răspundere morală pentru casa copilului lui, eu voi fi aceea care mă voi lupta ca tot ce deține Anamaria Reghecampf sau Anamaria Prodan sa nu fie vândut ca la piață.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Anamaris Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf în 2021, după ce antrenorul de fotbal și-a părăsit familia pentru a fi cu o tânără pe nume Corina Caciuc, cu care avea o relație de ceva timp. Până la urmă, Reghe și-a oficializat relația și are doi băieți din relația cu actuala iubită. Anamaria Prodan are o relație de iubire cu Ronald Gavril, de profesie boxer.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine