Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa și a vândut bunuri comune de aproape 700 de mii de euro: „Un penibil, a ajuns ca un măscărici ieftin”. Exclusiv

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Anamaria Prodan este foc și pară după ce Laurențiu Reghecampf a făcut plângere la Poliție, reclamând că bunuri în valoare de 690.000 de euro au fost înstrăinate fără voia lui, considerându-le furate în urmă cu două luni. Antrenorul de fotbal se află în proces de divorț cu agentul FIFA, iar proprietățile, cu excepția celor moștenite, vor fi disputate la partaj. Până atunci, nici Reghe, nici Anamaria Prodan nu au voie să vândă sau să doneze bunuri unul fără acordul celuilalt. Impresara sexy a explodat, după ce a aflat ce acuzații îi aduce fostul partener de viață, căruia i-a trimis un mesaj dur, dar și o invitație la gala de box a lui Ronald Gavril.Laurențiu Reghecampf a făcut plângere la Poliția Snagov pe 9 mai, după ce, din sursele proprii, a aflat că Anamaria Prodan ar fi vândut barca pe care o au în proprietate, plus încă două mașini de lux.

  • Barca - 150.000 de euro
  • Mercedes Maybach - 190.000 de euro
  • Ferrari - 350.000 de euro

Total: 690.000 de euro

De altfel, antrenorul de fotbal ar fi acuzat-o pe fosta parteneră de viață că i-ar fi făcut cadouri scumpe lui Dan Alexa, potrivit declarațiilor Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Dan Alexa, într-un trio definitiv

Actualitate.net a luat legătură cu Laurențiu Reghecampf, Dan Alexa și Anamaria Prodan. Reghe nu a dorit să comenteze mai mult decât a făcut-o avocatul său, spunând că așteaptă finalizarea procesului de divorț și totodată să i se facă dreptate, iar Dan Alexa a menționat, cităm: „Nu mă interesează scandalul lor, nu am fost citat în niciun proces de divorț, nu vreau să fiu implicat, nu mă interesează ce fac, nu e treaba mea. Dar dacă o să primesc o citație o să mă duc, dar nu am primit nimic, astfel că nu mă interesează, treburile lor.”

Acum, Anamaria Prodan trebuie să aducă dovezi la Poliție că acuzațiile lui Laurențiu Reghecampf de furt nu sunt reale și că cei doi bolizi de lux și barca nu au fost înstrăinate. Agentul FIFA a reacționat dur și l-a taxat, în stilul caracteristici, pe Reghe. Menționăm că antrenorul de fotbal a lăsat bunurile de 690.000 de euro în Snagov pentru ca fiul lui, Laurențiu Reghecampf Jr., să se folosească de ele.

După ce Reghe a făcut plângerea la Poliția Snagov, Laurențiu Reghecampf Jr. a apărut într-un video în care făcea haz de necaz de situația părinților săi, spunând că mașina nu i-a fost furată și că se află în fața casei. De altfel, au apărut în presă și fotografii cu barca de 150.000 de euro.

0:00
/

În imaginile apărute până acum cu bunurile nu se află, însă, și Ferrari-ul, în valoare de 350.000 de euro, iar Anamaria Prodan susține că se află în curtea casei, nicidecum în altă parte.

„Ferrari nu se ține în praf. Sunt bunurile mele, nu trebuie să dau socoteală, Doamne, Dumnezeule, nimănui. Le pot parca pe stradă, pe câmp, unde vreau eu.

E noaptea minții. Mă distrez rău, jur. Voi vă puneți la mintea lui Reghe? Săracul îmi face publicitate cu toată forța lui gratuit. Îi mulțumesc!

Și eu, și copiii, și Ronald. Nouă ne e milă de el atât. Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute. Văd că dă prin presă că i-am luat cadouri lui Alexa :)

Mâine va zice că locuiam cu el sau cu toți pe care îi reprezint ca manager. E penibil și jenant, pentru un bărbat, în primul rând. Săracul a decăzut atât de mult încât ne e milă de el și de ceea ce a putut să ajungă.

Un penibil, a ajuns ca un măscărici ieftin. Ce pot să fac? Pot să-l ajut să și achite datoriile pe obrazul copiilor mei.

Pt să vorbesc cu Ronald să fim lângă el să-l ajutăm să iasă din gaura în care se află. Orice spune despre mine, ne distrează. Absolut orice. Suntem atât de mari și eu, și Ronald, și copiii, încât acum, când ne uităm la el, doar îl dăm exemplu negativ tuturor.

El este exact acel exemplu de „AȘA NU”. Este un om care și-a distrus viața din cauza viciilor cumplite.

Deci poate să vorbească până i se mută gura la spate. Ne face reclamă mare. Îi las o invitație la gală de box a iubitului meu, Ronald Gavril, care luptă pentru centura mondială.

Așa se trezește, se uită în oglindă să vadă cum a ajuns și își revine. Repet. Eu, Ronald și copiii îl vom ajuta mereu. Sunt sigură că Dan Alexa, care l-a ajutat de multe ori în viață, îl va ajuta să se ridice, la cum îl cunosc eu. Ronald și copiii îl, noi toți îl vom ajuta mereu. Sunt sigură că și Dan Alexa, care l-a ajutat de multe ori în viață, îl va ajuta să se ridice la cum îl cunosc eu.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, trei ani de scandal de la despărțire

În timpul căsătoriei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au deținut o colecție impresionantă de mașini. În iunie 2024, divorțul dintre agentul FIFA și Reghe ar trebui să se definitiveze, după care va fi avea loc partajul între cei doi foști soți, iar suma pe care trebuie să o împartă este de ordinul milioanelor de euro.

Mercedes SLS: 450.000 de euro, Rolls Royce Wraith: 400.000 de euro, Rolls Royce Ghost Series II: 350.000 de euro, Ferrari 488 GTB: 350.000 de euro, Bentley: 270.000 de euro, Rolls Royce Wraith: 220.000 de euro, Mercedes SLR: 210.000 de euro, Mercedes Maybach S500: 210.000 de euro, Mercedes S Class: 150.000 de euro, Aston Martin: 150.000 de euro, Mercedes Vito: 120.000 de euro, Jeep Wrangler Rubicon: 90.000 de euro, Mercedes-Benz Viano: 80.000 de euro, Mercedes M Class: 70.000 de euro, Buick Enclave: 70.000 de euro.

Reghe și Anamaria Prodan dețin peste 20 de locuinţe, case și apartamente, una dinte cele mai scumpe proprietăți fiind cea din Las Vegas, de 1 milion de dolari, pe care antrenorul de fotbal i-a făcut-o cadou fostei soții în 2009, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în 2021, iar atunci sunt într-un conflict atât pe avere, cât și pentru custodia fiului lor, Reghe Jr., zis Bebeto.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine