VIDEO Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, „bătaie” pe bunuri, la Snagov: „Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce vii și furi ce a mai rămas la copilul ăsta?”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost din nou în centrul atenției, după ce antrenorul de fotbal a venit să ia un skijet și barca cumpărate în timpul căsniciei cu impresara sexy. Anamaria Prodan a fost alertată de vecini, astfel că a reușit să ajungă la timp în locul în care se aflau bunurile familiei. Reghe a venit cu intenția să plece din Snagov cu barca și skijetul.Chiar când credea că au căzut la pace, Laurențiu Reghecampf i-a servit o surpriză neașteptată Anamariei Prodan, astfel că a venit, fără să anunțe, să ia bunurile familiei.

Laurențiu Reghecampf a venit însoțit de Gabi Oprea, fostul fin al familiei Prodan-Reghecampf, pentru a lua barca și skijetul de la Snagov. Anamaria Prodan a tunat și a fulgerat când a aflat ce plănuiește (încă) soțul ei, așa că a fugit rapid spre casă.

Ajunsă la fața locului, Anamaria Prodan a făcut un live pe Instagram, unde a relatat întreaga situație și l-a filmat pe Reghe cum încerca să plece cu bunurile familiei.

Anamaria Prodan l-a întrebat de ce vrea să ia barca și skijetul, care sunt ale copilului pe care îl au împreună, aceste două bunuri fiind printre puținele lucruri care i-au mai rămas lui Bebeto Jr. de la tatăl lui, susține vedeta TV. Doar barca valorează 150 de mii de euro.

Anamaria Prodan, scandal în stradă cu Reghecampf, la Snagov

Anamaria Prodan și Reghecampf s-au certat pe bunurile comune. Reghe și-a făcut apariția la Snagov fără să anunțe pe nimeni, pentru a-și la barca și skijetul rămase în fostul cămin conjugal.

Laurențiu Reghecampf a făcut plânegere la Poliție pe 9 mai, unde a reclamat că mai multe bunuri au fost înstrăinate fără acordul lui. Antrenorul a spus că Anamaria Prodan ar fi vândut din bunurile familiei, iar bunurile la care se referă sunt: Barca - 150.000 de euro, Mercedes Maybach - 190.000 de euro, Ferrari - 350.000 de euro.

Acum, la două luni distanță, Reghe a venit să vadă cu ochii lui că bunurile sunt în garaj, ocazie cu care s-a gândit să plece din Snagov cu barca și skijetul Anamaria Prodan a reacționat și nu l-a lăsat pe antrenor să plece acasă cu nimic. Mai mult, impresara sexy i-a reproșat lui Reghe că nu a venit să-și vadă fiul, pe Laurențiu Jr., la balul de absolvire. Mai mult, Anamaria Prodan l-a întrebat pe Reghe de ce vine să ia bunurile familiei pe ascuns, în schimb pe fiul lor nu l-a mai văzut de trei ani.

„Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (...) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (...) E aici și domnul Reghecampf ... uitați cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui, care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf”.

@actualitate.net

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal la Snagov pentru bunuri. Impresara sexy îl acuză pe Reghe că a venit să fure bunurile familiei #anamariaprodan #anamariaprodanreghecampf #reghe #reghecampf

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net

Reghe i-a spus Anamariei Prodan că ea nu mai este nimic pentru el, dar și că sunt bunurile lui, cumpărate de el, nu ale copilului lor, cu atât mai puțin ale familiei, după ce impresara sexy i-a reproșat că vrea să-i ia lui Bebeto și ultimele lucruri rămase de la tatăl lui.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine