Anamaria Prodan, mesaj cutremurător pentru Laurențiu Reghecampf. Gestul controversat pe care urmează să-l facă. Exclusiv

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de Laurențiu Reghecampf, de când acesta a ales să-și facă o nouă familie alături de Corina Caciuc, care urmează să-i aducă pe lume cel de-al doilea copil. Discuțiile dintre cei doi, din ultima perioadă, au fost pe fondul absenței antrenorului din viața lui Bebeto, băiatul de 15 ani pe care-l are cu agentul FIFA. De când a plecat de acasă, lui Reghe i s-a reproșat că nu-și mai vede deloc copilul, iar apropiații celor doi lansează zvonuri în media. Actualitate.net a stat de vorbă și cu Laurențiu Reghecampf pentru a lămuri această situație, dar și cu Anamaria Prodan, care i-a transmis un mesaj fostului soț.Laurențiu Reghecampf este lovit din toate părțile pentru că și-a făcut altă familie, dar și pentru că ar fi cam absent din viața băiatului său, Bebeto, care anul acesta împlinește 16 ani, iar în 2023 a debutat în fotbal la seniori. Reghe nu a fost prezent la acest moment, iar copilul s-a simțit dezamăgit, moment în care i-a transmis și câteva cuvinte dureroase.

Laurențiu Reghecampf este antrenor în Arabia Saudită, ceea ce îi face cam imposibilă șederea în România, dar și programul de vizite. Este posibil ca din cauza locului de muncă, fostul soț al Anamariei Prodan să nu poată veni în țară să-și vadă ceilalți doi băieți oricând. De altfel, el are în Arabia Saudită și tânăra lui familie, formată din Corina Caciuc și fiul lor, Liam. Urmează să vină pe lume și cel de-al patrulea băiat al lui Reghecampf.

Actualitate.net a contactat-o pe Anamaria Prodan pentru a ne confirma sau dezminți zvonurile cu privire la faptul că Reghe se opune apariției lui Bebeto la TV, dar și absența antrenorului din viața copilului. Agentul FIFA a avut un mesaj clar și dur pentru Reghecampf, semn că rănile nu s-au închis definitiv.

Anamaria Prodan vrea să-l elimine pe Reghe definitiv din viața ei și a copiilor

Actualitate.net a întrebat-o pe Anamaria Prodan dacă Reghe va apărea, într-o formă sau alta, în emisiunea reality show „Prodanca. Punct și de la capăt”, de la Antena Stars, însă vedeta TV spune că l-a exclus pe fostul soț definitiv din viața ei și a familiei ei.

„Noi nu comentăm nimic de Reghecampf. Ce am avut de zis eu și familia mea am zis. Pentru noi, Reghe este capitol încheiat forever. În reality-ul meu și al familiei mele el nu există. În viețile noastre el nu există, deci, vă rog, să nu ne mai întrebați despre ce face, unde este, dacă știm sau nu ceva de el. Este foarte simplu. Nu mai există! Viețile noastre sunt minunate, liniștite pline de iubire și fericire. Așa vor rămâne. Pur și simplu nu ne interesează. Îi urăm noroc și baftă pe oriunde este.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe

Cu toate astea, în urmă cu o lună, într-un episod din emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt”, Anamaria Prodan l-a adus în discuție pe Reghe, într-un moment în care se afla în camera lui Bebeto. Laurențiu Reghecampf Jr. pusese tabloul cu tatăl lui cu fața în jos, iar vedeta l-a ridicat, spunându-i că așa trebuie să rămână.

Actualitate.net a întrebat-o pe Anamaria Prodan de ce a recurs la un astfel de gest, dacă vrea să nu mai audă vreodată de Reghe.

„Pentru ca eu nu îl pot lăsa pe Bebe să-l uite definitiv. I-a dat viață și oricum este el, orice face, trebuie respectat ca părinte. I-a dat viață, iar pentru acest lucru, când Reghe o să fie terminat din toate punctele de vedere, eu am să-l încurajez pe copilul nostru să-l ajute mereu.”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”