Anamaria Prodan, reacție neașteptată după ce Corina Caciuc a născut: „Să nu îi părăsească și pe aceștia / Eu și Ronald suntem o familie de vis”. Exclusiv

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Actualitate.net a contactat-o pe Anamaria Prodan (51 de ani) pentru a comenta vestea nașterii celui de-al patrulea moștenitor al lui Reghe, însă agentul FIFA s-a rezumat doar la gânduri pozitive, cu mențiunea că speră ca Reghe să nu-și părăsească și această familie. Corina Caciuc (32 de ani) a adus pe lume al doilea copil al său, tot un băiețel, la distanță de aproape doi ani de la prima naștere. Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii, mai ales că ultimul născut este tot băiat.

Galerie imagini 1 / 6


Corina Caciuc a făcut publică prima imagine cu bebelușul nou născut. Iubita lui Reghe a născut duminică, 31 martie, iar bucuria a fost atât de mare încât bruneta a dat vestea și pe social media.

Este cel de-al patrulea copil al lui Reghe, totodată și cea de-a treia familie pe care o are. Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, cu care îl are pe Luca. Ulterior s-a căsătorit cu Anamaria Prodan, cu care îl are pe Laurențiu Jr., alintat și Bebeto, iar de trei ani se află într-o relație de iubire cu Corina Caciuc, care i-a dăruit alți doi băieți. Pe Liam și nou născutul de azi.

Anamaria Prodan, fermă în privința lui Reghe, după ce a devenit din nou tată

Actualitate.net a contactat-o pe Anamaria Prodan pentru a oferi o declarație cu privire la evenimentul din viața lui Reghe, având în vedere că în ultima vreme relația dintre cei doi a fost tensionată pe fondul absenței antrenorului din viața fiului său, Laurențiu Jr., care nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa tatălui la momentul debutului în fotbal.Anamaria Prodan trăiește o poveste de dragoste de câteva luni cu celebrul campion la box Ronald Gavril (37 de ani), care a și cerut-o în căsătorie chiar la începutul lunii martie. Cei doi s-au logodit, culmea, în Las Vegas, locul în care agentul FIFA și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis.

O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf. Vă pup.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...” Actualitate
Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...”
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv