Anamaria Prodan, mai ceva ca Lady Gaga. Încălțămintea controversată de 2.000 de euro cu care a șocat oamenii

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Anamaria Prodan nu este un model doar în sport, ci și în modă. Cunoscătoare de branduri, realizatoarea  TV știe ce ținute să poarte la evenimentele la care participă. Așa s-a întâmplat și la Gala Boxing Fighting Championship de la Craiova, unde iubitul ei, Ronald Gavril, a avut un important meci de box, unde vedeta TV a apărut cu o vestimentație de nota 10. Ce a atras cel mai mult atenția oamenilor au fost pantofii vintage, însă destul de scumpi și de colecție de la Dsquared2 cu tocul din os.

Anamaria Prodan, alături de Ronald Gavril, după ce a câștigat WBC Latino
1 / 9


Anamaria Prodan este cunoscută pentru gusturile fine în ceea ce privește colecțiile designerilor de peste hotare. Fie că vorbim de bijuterii, haine sau încălțăminte, nu există brand pe care agentul FIFA să nu-l aibă în dulap. Reamintim că Anamaria Prodan are un set valoros de brățări Cartier primit de la Reghe din timpul mariajului, însă, fiind amatoare de lux, colecția de bijuterii se ridică sute de mii de euro, pentru că și colecția de ceasuri este la fel de scumpă.

Anamaria Prodan iubește luxul și a avut toată viața bijuterii scumpe
1 / 3

Anamaria Prodan, încălțată cu pantofi cu toc din os

Însă pe lângă aceste podoabe, Anamaria Prodan are în dulapul ei colecții întregi de haine și încălțăminte de la Louis Vuitton, Prada, Chanel și în special Versace. Așa că nici la capitolul pantofi nu stă deloc rău, căci impresara de fotbaliști este înnebunită după piese de colecție rare, precum pantofii din galeria foto de mai jos, care au fost lansați în 2010 de Dsquared, încălțăminte considerată ciudată și îndrăzneață încă de pe atunci. Doar Lady Gaga a mai avut curajul, de-a lungul timpul, să apară în public în genul acesta de pantofi.

Galerie imagini 1 / 3

Ce este interesant la această pereche de încălțăminte este faptul că brandul Dsquared a ales ca tocul să fie realizat din oase, iar forma tocului este o lungă coloană vertebrală.

În 2010, când au apărut acești pantofi, Dsquared a reușit să primească numeroase critici, încălțămintea primind premiul de cea mia ciudată colecție de toamnă-iarnă de până atunci, însă au fost și cei mai căutați pantofi, în ciuda comentariilor.

Acum, acești pantofi sunt ediție limitată, iar Anamaria Prodan are o pereche acasă, cu care s-a și încălțat la gala de la Craiova, unde iubitul ei a boxat pentru centura WBC Latino.

Îmbrăcată într-o rochie neagră care i-a acoperit întregul corp, Anamaria Prodan a făcut spectacol cu ținuta ei, pantofii fiind în centrul atenției.

Oricât de ciudate ar părea aceste modele, modul în care au fost asortate cu rochii frumoase pe podium a devenit o inspirație pentru lumea întreagă, iar acum, iată, și pentru Anamaria Prodan.

Pantofii cu care agentul FIFA a defilat la Craiova sunt rari și scumpi, purtați fiind vânduți pe site-urile din străinătate cu peste 2.000 de euro.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine