Anamaria Prodan, de nerecunoscut, după ce Reghe a anunțat divorțul

Publicat:
3 minute

Anamaria Prodan a avut un val de reacții după ce Reghe a anunțat că divorțează. Știrea este oficială, iar agentul FIFA a continuat să spună, chiar și așa, că-i va fi alături antrenorului Universității Craiova. La o zi după ce în media au apărut informații că Laurențiu Reghecampf va deveni tată de fetiță, iar mama copilului este Corina Caciuc, Anamaria Prodan a postat o fotografie în care e de nerecunoscut.

article img

Reghe și-a găsit liniștea în brațele Corinei Caciuc. Sursa foto: Actualitate.net

Fotografiile apărute cu Anamaria Prodan în spațiul public o arată într-o altă lumină. Problemele din viața de cuplu și divorțul au avut efecte asupra corpului vedetei. Însă efectele sunt benefice, am putea spune, căci agentul FIFA arată mai bine ca oricând.

Anamaria Prodan, de nerecunoscut după ce Reghe a anunțat divorțul pentru a întemeia o familie cu amanta

Fiica Ionelei Prodan a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare cu o nouă siluetă. Trasă prin inel, vedeta TV se află într-o formă foarte bună, de excepție chiar putem spune. Tonifiată și fără pic de celulită, cu abdomenul perfect la vedere, Anamaria Prodan a ozat în costum de baie alb, la piscină.

Fosta parteneră de viață a lui Reghe arată ca o puștoaică de 20 de ani, deși anul acesta împlinește 49 de ani.

article img

Anamaria Prodan, extrem de provocatoare la piscină. Sursa foto: Instagram

Contrar așteptărilor, Anamaria Prodan a lăsat ca o descriere la imaginea postată o șampanie și mai multe inimi, semn că sărbătorește, nicidecum nu este într-o stare deplorabilă, cum se așteptau mulți, ba chiar una foarte bună.

Agentul FIFA a sperat până în ultima clipă cu soțul ei va renunța la amantă, însă vestea că cea care i-a luat locul este însărcinată l-a făcut pe Reghe să renunțe la căminul conjugal definitiv și să anunțe public divorțul de Anamaria Prodan.

Anunțul lui Reghe despre divorț

Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul divorțului prin intermediul publicațiilor din România. Antrenorul Universității Craiova a mărturisit că nu mai există cale de întoarcere și că va renunța la căminul conjugal. De altfel, el a confirmat că în viața sa există o altă femeie, Corina Caciuc, care îi va dărui cel de-al treilea copil, peste șase luni.

Reghe locuiește de ceva timp într-o altă casă, la Craiova, cu noua sa parteneră de viață. Apropiații și rudele sunt la curent cu situația din viața familiei Reghecampf-Prodan. Mai mult, acesta a ales și la naș la copil, care se presupune că va fi și nașul de cununie, după divorțul de Anamari Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, pentru CANCAN.ro.

Divorț după 15 ani de relație și 13 de mariaj

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au cunoscut de pe vremea când vedeta era la primul mariaj cu tatăl celor două fiice ale sale, Sarah și Rebecca. La câțiva ani distanță, pe vremea când Reghe era căsătorit cu Mariana Pfeiffer, împreună cu care are un copil, cei doi au început o relație clandestină. După ce agentul FIFA a aflat că va deveni mamă, antrenorul Universității Craiova și-a părăsit soția, cu care are un băiat, pe Luca.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au un băiat, în vârstă de 13 ani, care îi poartă numele. Acum, reghe urmează să devină din nou tată, de această dată de fetiță. El a mai avut o fată, din prima căsătorie, care a murit la un an.

Mai multe pentru tine