EXCLUSIV - VIDEO/FOTO Anamaria Prodan, petrecere faraonică, într-o ținută explozivă, la aniversarea celor 51 de ani. A avut un tort de șapte etaje, de aproape doi metri: „Sunt atât de fericită”

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani, iar ziua de naștere a sărbătorit-o într-un local exclusivist din Capitală. Cei prezenți la eveniment s-au bucurat de o petrecere faraonică. Agentul FIFA a avut zeci de invitați, au curs râuri de șampanie scumpă. Impresara sexy a suflat și în lumânări, căci a avut un tort cu șapte etaje, mai ceva ca la o nuntă.

La ziua ei de naștere au fost mai multe persoane, printre care și Bebeto și Sarah. FOTO: Actualitate.net
1 / 8

Anamaria Prodan, regină la aniversarea celor 51 de ani

Când vine vorba de petreceri, Anamaria Prodan știe să organizeze cele mai opulente evenimente. Și pentru că pe 17 decembrie a împlinit 51 de ani, agentul FIFA a fost sărbătorită în stil mare, într-un local de fițe din Capitală.

Anamaria Prodan și-a aniversat ziua de naștere cu o zi înainte, dat fiind faptul că sâmbăta e zi liberă, iar duminica se poate relaxa împreună cu familia. Un moment important de petrecerea zilei de naștere a fost tortul de aproape de doi metri și a avut șapte etaje, adus pe imnul “Champions League”. Zeci de artificii au. luminat locația.

0:00
/

La aniversarea agentului FIFA au fost zeci de persoane, care s-au bucurat de o seară specială. Muzică bună, băuturi alese, dar și un meniu sofisticat de mâncare, special pentru zona de club.

Anamaria Prodan a fost cu adevărat o apariție la ziua ei de naștere, căci a purtat un corset metalic care a venit perfect cu fusta argintie până la pământ. Pe modelul Beyonce, vedeta de televiziune a reușit să fure privirile celor prezenți.

Vedeta a fost sărbătorită inclusiv de Nuți, bona lui Bebeto, care a rămas alături de impresară și în prezent. De altfel, doi dintre copii i-au fost alături, Sarah și Laurențiu Jr.

„Sunt atât de fericită. Împlinită. Mândră de tot ce fac eu și copiii mei. Suntem liniștiți. Avem prieteni superbi. Oameni care contează pentru societate. Le mulțumesc tuturor care au fost lângă mine . Vă mulțumesc vouă și vă urez an nou fericit !”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Actualitate.net.

Anamaria Prodan a avut o aniversare regească. FOTO: Actualitate.net
1 / 8

Anamaria Prodan are un CV impresionant

Anamaria Prodan este prima femeie impresar din România și, de altfel, singura persoană de sex feminin care a fost președinte al unei echipe de fotbal.
Agentul FIFA este fiica celebrei Ionela Prodan, renumită cântăreață de muzică populară.

Anamaria Prodan, cunoscută și sub numele de naștere Anamaria Tănase, s-a născut pe 17 decembrie 1972 în Snagov, Ilfov, România, marcând începutul unei călătorii impresionante atât în lumea fotbalului, cât și în cea a televiziunii. Fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase, Anamaria a crescut într-un mediu care a stimulat dezvoltarea ei profesională. Tragedia a lovit devreme în viața ei, cu pierderea tatălui la vârsta de doar 19 ani, un moment definitoriu care a modelat caracterul și determinarea sa.

Educația sa a inclus studii în filologie la liceul „Zoia Kosmodemianskaia”, urmate de o specializare în drept, cu accent pe ecologie, la facultate. Această fundație academică robustă a pregătit-o pentru provocările și succesul ce aveau să urmeze în cariera sa.

În paralel cu activitatea în fotbal, Anamaria a avut o carieră prolifică în jurnalism și televiziune. Începând cu anii '90, a scris pentru publicații precum „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. Talentul său nu a trecut neobservat, și curând a fost cooptată în echipa emisiunii „Procesul etapei” de la Pro TV, marcând încă o premieră ca prima femeie în acest rol. Colaborările ei în mass-media au continuat cu Antena 1, Tele7abc și alte posturi de televiziune, consolidându-și statutul de personalitate media respectată.

Anul 2007 a marcat începutul unei noi etape în cariera sa televizată, când a devenit membru al echipei postului Romantica, prezentând o emisiune matinală alături de Catinca Roman și Nicoleta Voica. Succesul a continuat cu emisiunea proprie „Pe contre cu Anamaria Prodan” la Romantica TV.

Cariera Anamariei Prodan a luat un avânt remarcabil în 2008, când a fost numită președinte la CS Buftea în Liga a II-a, devenind astfel prima femeie care a condus o echipă de fotbal masculin în această ligă.

Succesul ei nu s-a oprit aici. În 2009, a preluat rolul de președinte executiv la FC Snagov, urmat de poziții de conducere la FC Gloria Bistrița și FC Concordia Chiajna. Punctul culminant al carierei sale în managementul fotbalistic a venit în 2012, când a devenit președinte executiv la prestigioasa echipă FC Universitatea Cluj.

Între 2012 și 2014, Anamaria a fost gazda singurului reality show din România, „Prodanca și Reghe”, difuzat pe Euforia TV. Acest show, care a avut șase sezoane, a oferit publicului o privire asupra vieții ei personale și profesionale, consolidând-o ca o figură centrală în cultura populară românească.

În calitate de agent FIFA, Anamaria Prodan a gestionat carierele multor jucători de top, inclusiv Adrian Mutu, Nicolae Dică și Florin Niță. Acest aspect al carierei sale a culminat cu realizarea celui de-al doilea cel mai mare transfer din istoria fotbalului românesc și belgian, transferul lui Nicușor Stanciu pentru 10.000.000€.

Recunoașterea profesională nu a întârziat să apară, Anamaria fiind desemnată „Managerul anului” în Gala Fanatik pentru patru ani consecutivi (2012-2016) și în Gala Confidențial, precum și premiul „Managerul anului” la Gala Ambasad'Or Vip în 2013.

Anamaria Prodan, două mariaje și trei copii

În viața personală, Anamaria a fost căsătorită între 1998 și 2007 cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, având două fiice, Rebecca și Sarah. În 2008, s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, cu care a avut un fiu, Laurențiu Junior. Această căsnicie a ajuns la final în octombrie 2021, când Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul.

Anamaria Prodan Reghecampf este o personalitate care a frânt bariere și a creat noi standarde în lumea fotbalului și a televiziunii din România. Cariera sa diversificată și succesul ei în domenii dominată tradițional de bărbați demonstrează nu doar abilități remarcabile, ci și un spirit neînfrânt de pionierat.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine