Anamaria Prodan, declarații exclusive după ce au apărut poze cu Reghe și Corina

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Anamaria Prodan a reacționat, după ce în media au apărut fotografii cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, cea care a devenit amantă oficială.

article img

Laurențiu Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc. Sursa foto: Playtech

Anamaria Prodan ia măsuri după ce Reghe a apărut cu amanta 

Familia Prodan-Reghecampf se află într-o situație delicată. În ultimul au tot circulat zvonuri cu privire la un divorț între agentul FIFA și antrenorul Universității Craiova. Reghe a detonat bomba, după ce a recunoscut pentru Fanatik, în vară, că va divorța. Aceeași sursă a dezvăluit că antrenorul de fotbal urmează să devină tată pentru a treia oară. De data asta, mamă va fi Corina Caciuc, cea pentru care a părăsit-o pe Anamaria Prodan. Ulterior, într-o declarație pentru Cancan.ro, soțul Anamariei Prodan a mărturisit că se află într-o situație delicată și că divorțul bate la ușă, că nu mai există cale de întoarcere.

Anamaria Prodan nu a acceptat situația și a luat vorbele lui Reghe ca pe niște glume. Zilele trecute, au apărut în toată presa din România și primele fotografii cu Laurențiu Reghecampf și noua iubită.

Contactată de Actualitate.net pentru a oferi un punct de vedere, agentul FIFA crede că soțul ei nu a avut relații în afara căsătoriei. Anamaria Prodan nu neagă că imaginile cu Reghe și Corina Caciuc sunt făcute din timpul căsătoriei lor, fiind în continuare căsătoriți.

„Luni, familia mea va avea o poziție oficială cu privire la acest subiect. Credem în continuare că soțul meu și tatăl copiilor mei nu a avut relații extraconjugale. Eu si copiii mei vom analiza aceste fotografii  făcute în perioade diferite. Aveți se pare dreptate, în timpul căsătoriei noastre. Mulțumesc.”, este declarația exclusivă a Anamariei Prodan, pentru Actualitate.net.

Reghe are o relație de doi ani cu Corina Caciuc

Surse din preajma antrenorului Universități Craiova au dezvăluit pentru Actualitate.net că acesta are o relație de aproape doi ani cu bruneta din Deva, originară din Botoșani. De altfel, cei doi s-au cunoscut în Dubai, unde noua iubită a lui Reghe activează de aproape 10 ani. În vârstă de 28 de ani, Corina Caciuc urmează să-l facă pe Laurențiu Reghecampf tată de fată. Contactat telefonic, antrenorul de fotbal nu a negat informația.

Potrivit apropiaților, cei doi plănuiesc un botez pe cinste, cu invitați de seamă, într-o locație exclusivistă.

După 15 ani de relație, dintre care 13 de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze. Cei doi au împreună un băiat, în vârstă de 13 ani.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine