Iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în trei luni

Publicat:
3 minute

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor deveni părinți peste 6 luni. Amanta lui Reghe este însărcinată în trei luni. Cei doi au o relație serioasă și se gândesc chiar și la nuntă.

article img

Familia Reghecampf-Prodan. Sursa foto: Instagram

Reghe urmează să devină tată de fetiță! Amanta lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în trei luni

Divorțul bate la ușă în familia Reghecampf-Prodan! Reghe urmează să devină tată de fetiță, iar mama copilului este amanta oficială: Corina Caciuc. Fanatik.ro a anunțat că Laurențiu Reghecampf este decis să meargă mai departe cu divorțul de Anamaria Prodan, după ce a făcut publică informația anului: iubita oficială a antrenorului echipei de fotbal Craiova este însărcinată în trei luni.

Vestea divorțului dintre Prodanca și Reghe a explodat în urmă cu câtea luni, însă impresara sexy a negat orice detaliu. În presa de scandal au apărut informații că Laurențiu Reghecampf ar fi părăsit chiar și căminul conjugal, casa din Snagov, în care cei doi foști soți au locuit împreună cu cei 4 copii.

Mai mult, la un moment dat, în vila de milioane de euro de pe malul lacului Snagov a fost chemată Poliția, după două apeluri la 112. Reghe se temea că Anamaria Prodan își va face rău, după ce a decis să urce la volan într-o stare nepotrivită, cu intenția de a-și face rău. Ulterior, Anamaria Prodan a sunat la Poliție, denunțându-l pe soțul ei pentru sechestrare.

Scandalul de la începutul lunii iunie dintre cei doi se întâmpla din cauza divorțului la care Reghe nu voia să renunțe. Drept dovadă, amanta oficială este însărcinată, semn că relația cu femeia este una foarte serioasă.

Cine este, ce face și cum arată Corina Caciuc, amanta oficială a lui Reghe?

article img

Corina Caciuc este din Deva, bruentă cu ochi albaștri, cu forme perfecte. Foto: Actualitate.net

Corina Caciuc este o tânără din Deva care i-a pus capac lui Laurențiu Reghecampf. Atât de tare s-a îndrăgostit Reghe de ardeleancă încât a decis să divorțeze de Anamaria Prodan după 15 ani de relație.

Antrenorul Craiovei este atât de implicat în noua relație încât a lăsat-o gravidă pe Corina Bilcon. Bruneta cu ochi albaștri l-a zăpăcit cu formele ei pe antrenorul de fotbal. Cine este este Corina Caciuc? Actualitate.net a descoperit că amanta lui Reghe este CEO la firma Elysir, un magazin online de cosmetice.

article img

Corina Bilcon s-a mutat în casă nouă cu Reghe la Craiova

Laurențiu Reghecampf este antrenor la Universitatea Craiova, unde și-a făcut un cuibușor de nebunii împreună cu tânăra Corina Caciuc. Relația dintre cei doi e una transparentă. Toți cunoscuții sunt la curent cu situația dintre Reghe și Prodanca, iar apropiații știu că nu mai există cale de împăcare. Partenera oficială a antrenorului Universității Craiova este tânăra din Deva, care o să-l facă tată de fetiță.

Reghe mai are doi băieți: pe Luca Reghecampf, din prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf Junior, din mariajul cu Anamaria Prodan. Cu prima soție, Reghe a mai avut o fetiță, care a murit la un an.

Mai multe pentru tine