Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea. Au spus motivele separării pe Instagram

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Anamaria Prodan (51 de ani) și Flavius Nedelea s-au despărțit, însă rămân prieteni. Cel puțin asta au postat pe Instagram foștii iubiți, după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Fosta soție a lui Reghe și ex-ul lui Laurette erau într-o relație de câteva luni. Agentul FIFA credea că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea.

Galerie imagini 1 / 6

Despărțirea neașteptată dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea a luat prin surprindere showbiz-ul autohton. Deși păreau că au o relație care va culmina în fața altarului, iată că cei doi îndrăgostiți au realizat că nu se potrivesc atât de tare pe cât au crezut la început.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au anunțat că s-au despărțit pe Instagram, unde ambii au postat o fotografie de pe vremea când formau un cuplu fericit, iar alături un mesaj prin care a spus fiecare ce consideră despre această separare.

Cuvintele de laudă n-au lipsit nici de o parte, nici de alta, căci au anunțat că au rămas prieteni pe viață. Din câte se înțelege din postare, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit amiabil, fără certuri și scandaluri. Mai jos puteți citi mesajele postate de agentul FIFA și cel care i-a fost iubit până de curând./

Galerie imagini 1 / 2

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Motivele care au dus la separarea celor doi

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au anunțat că vor rămâne prieteni, după ce au încheiat oficial relația de iubire pe care o aveau. Cei doi au fost împreună câteva luni, însă au decis să pună capăt idilei.

Motivele care au dus la despărțirea dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au fost nepotrivirea de caracter în cuplu, însă gurile rele spun că afaceristul ar fi călcat strâmb de mai multe ori, lucru pe care vedeta TV nu l-a putut trece cu vederea.

Anamaria Prodan a încheiat, în urmă cu aproape un an, relația cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, care a înșelat-o cu Corina Caciuc, femeia care i-a adus pe lume cel de-al treilea moștenitor, pe Liam.

Cel mai probabil, Anamaria Prodan nu mai este dispusă să treacă prin tot haosul unei relații compromise, în cazul în care partenerul ales nu este încă pregătit să aibă o relație cu o femeie ca ea. Este bine-cunoscut faptul că agentul FIFA este o persoană căreia îi place să dețină controlul situației, dar mai ales ca cel care îi stă alături să îi fie 100% fidel.

Anamaria Prodan - biografie, data nașterii, carieră profesională

Anamaria Prodan este fiica regretatei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan, însă și o apreciată impresară de fotbaliști. Născută pe 17 decembrie 1972, la Snagov, Ilfov, ea a început să intre în atenția presei ca jurnalist sportiv, după care a început să facă o carieră în televiziune.

Anamaria Prodan a scris la revistele Ciao, Indiscret și Ora, după care a colaborat cu Pro TV, Antena 1, Tele 7abc, Antena Stars. Este prima femeie care a fost cooptată în emisiunea „Procesul etapei”, de la Pro TV.

Anamaria Prodan a fost președinte de club la CS Buftea (n.r. pe când echipa era în Liga a II-a) și la FC Snagov, după care președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Vedeta TV a fost căsătorită cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu (1998-2007). Cei doi au două fete, pe Rebecca (născută în 1999) și pe Sarah (născută în 2000).

Pe 14 iunie 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit în Las Vegas cu Reghe, antrenor de fotbal. Pe 31 august 2008 s-a născut Laurențiu Junior.  Din păcate, pe 14 octombrie 2021, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine