Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf divorțează! Motivele destrămării

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf divorțează după 15 ani de relație. Cei doi au împreună un băiat care poartă numele celebrului său tată. Deși în urmă cu câteva săptămâni au negat orice discuție despre divorț, ba chiar au făcut și nunta de cristal cu mare fast, iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

article img

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf divorțează

Una dintre cele mai puternice familii din România, familia Reghecampf-Prodan, divorțează, după 15 ani de mariaj și 17 de relație. Zvonurile despre o posibilă despărțire și un potențial divorț cu acte în regulă au existat în ultimii ani, mai ales că cei doi au stat mai mult separați din cauza locurilor de muncă decât împreună.

Cu toate astea, Anamaria Prodan și Reghe au știut cum să ajungă în termeni mai buni și să rămână tot împreună, în ciuda gurilor rele. Potrivit surselor din anturajul celor doi, celebrul antrenor de fotbal ar avea o altă relație, însă este o persoană discretă și nu face tam tam despre ce se întâmplă în viața sa privată.

Impresara sexy a enunțat chiar săptămânile trecute, când zvonurile despre un divorț erau din ce în ce mai prezente în cercurile mondene, că soțul ei, Laurențiu  Reghemcampf, nu a înșelat-o niciodată și nu este atras de relații cu alte femei.

În vârstă de 50 de ani, Anamaria Prodan și antrenorul echipei Al Ahli, din Arabia Saudită, au făcut chiar și nunta de cristal, în urmă cu două săptămâni. Nici bine nu s-au făcut jurămintele, că cei doi au ajuns la concluzia că nu mai pot fi împreună, drumurile lor se despart, iar cel care ar fi luat decizia este tocmai Laurențiu Reghemcampf.

Motivele din spatele divorțului dintre Laurențiu Reghemcampf și Anamaria Prodan

Faimoasa impresară de fotbal este o femeie cu care greu poți purta negocieri, fiind o persoană fermă, care știe ce vrea și niciodată nu se dă în lături de la ce își dorește. Scopul Anamariei Prodan a fost mereu cu final fericit pentru ea. Pentru a fi lângă o femeie ca ea a fost greu și pentru Laurențiu Reghecampf, și el un bărbat la fel de puternic și cu coloană vertebrală.

Deși au făcut o echipă fantastică atât în viața personală, cât și în viața profesională, averea lor fiind de zeci de milioane de euro, iată că Anamaria Prodan și  Laurențiu Reghecampf divorțează.

Motivele care au dus la destrămarea cuplului sunt, în primul rând, distanța, dar și faptul că au fost nevoiți să călătorească ani la rând unul fără celălalt, fiind mai mult în contact telefonic, iar atunci discutau cel mai mult despre fotbal. Viața amoroasă a avut de suferit, iar cei doi s-au distanțat ca și cuplu.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns într-un punct al relației în care nu mai poate fi vorba de iubire, ci doar de prietenie și un mare respect din punct de vedere profesional, fiind buni parteneri și făcând afaceri de milioane împreună. Aceste două lucruri nu se vor schimba niciodată între cei doi, mai ales că au o familie numeroasă, dar și un copil al lor împreună.

Potrivit informațiilor vehiculate de către apropiați, între cei doi a avut loc o ceartă zdravănă, recent, iar Laurențiu Reghecampf a luat hotărârea să plece din căminul conjugal. Mai mult decât atât, la mijloc ar mai fi și o altă doamnă cu care antrenorul din Arabia Saudită ar fi început o relație. Lucrurile nu sunt însă sigure, iar gurile rele vorbesc pe la colțuri vrute și nevrute. Până la acest moment, niciunul dintre cei doi soți nu au făcut declarații publice pe marginea subiectului.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine