The Boys - sezonul 4

3 minute
Publicat:
Autor: Redacția actualitate.net

"The Boys," senzaționalul serial despre supereroi de pe Amazon Prime Video, se pregătește să revină cu al patrulea sezon. Așteptările sunt mari, iar trailerul recent lansat promite un nou sezon plin de răsturnări de situație diabolice.


"The Boys" este un serial TV american bazat pe benzi desenate cu același nume scrise de Garth Ennis și ilustrate de Darick Robertson. Serialul a fost dezvoltat de Eric Kripke pentru Amazon Prime Video și a avut premiera în iulie 2019. Povestea se concentrează pe un grup de vigilenți, cunoscuți sub numele de "The Boys", care luptă împotriva supereroilor corupți care abuzează de puterile lor.


The Boys, Sezonul IV

Trailerul sezonului 4 prezintă un scenariu tumultuos cu democrația la marginea prăpastiei. Victoria Neuman, celebra manipulatoare de capete, pare să se îndrepte către Biroul Oval, totuși, pare a fi încă sub controlul lui Homelander. Trailerul ne oferă, de asemenea, un indiciu despre personajul lui Jeffrey Dean Morgan, starea actuală a lui Billy Butcher, o revelație surprinzătoare despre Black Noir și o scenă descrisă ca fiind "extrem, extrem de grotescă."


Când apare sezonul 4 din The Boys?

Deși nu există încă o dată oficială de lansare, se așteaptă ca "The Boys" sezonul 4 să sosească în 2024. Renovarea show-ului a fost anunțată în timpul sezonului 3, iar filmările, care au avut loc de la sfârșitul anului trecut până în aprilie 2023, au fost întrerupte pe scurt de grevele din industrie. Din fericire, aceste probleme au fost rezolvate.


Sezonul 4 va introduce noi personaje și va aduce înapoi fețe familiare. Există zvonuri în jurul detaliilor distribuției, cu Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead, etc) alăturându-se distribuției.

Jeffrey Dean Morgan, via Wikipedia

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine