RO-Alert în Dobrogea. Pot cădea resturi de drone. Amenințare din spațiul aerian

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Un nou mesaj Ro-Alert avertizează locuitorii din nordul Dobrogei despre posibilitatea căderii de drone. Cetățenii sunt sfătuiți să se adăpostească în locuri sigure pentru o durată estimată de 90 de minute.

În Dobrogea oamenii au primit Ro-Alert cu privire la căderea unor obiecte din spațiul aerian. Foto: Unsplash.com

Vineri seara, în jurul orei 23.40, locuitorii din Tulcea, Galați și Brăila au primit o notificare Ro-Alert cu privire la posibilitatea ca anumite „obiecte pot cădea din spațiul aerian.

RO-alert în Dobrogea: pot cădea resturi de obiecte

Locuitorii din nordul județului Tulcea au primit un avertisment Ro-Alert cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte neidentificate din spațiul aerian. Mesajul, care a fost difuzat în zona Dobrogei, a stârnit îngrijorare printre locuitori.

Ro-alert în Dobrogea: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Adăpostiți-vă în beciuri sau adăposturi de protecție civilă. În lipsa unui adăpost, rămâneți în interiorul casei, departe de geamuri și pereți exteriori. Durata estimată: 90 de minute”.

Locuitorii sunt sfătuiți să se adăpostească pentru o durată de 90 de minute, în cazul în care pot cădea resturi de drone.

Autoritățile au recomandat prin RO-Alert să urmeze recomandările și să rămână în siguranță. Mesajul Ro-Alert a pus accent pe importanța adăpostirii.

Ro-Alert în Galați. Oamenii au primit mesaje de avertizare cu privire la riscul căderii unor resturi de drone.

Pe 13 septembrie, în Galați s-au trimis mesaje Ro-Alert în ceea ce privește posibilitatea căderii unor de obiecte din spațiul aerian. Autoritățile au anunțat, la momentul respectiv, că iau măsuri de protecție în urma evenimentelor din nordul județului Tulcea, lângă granița cu Ucraina.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine