Primele declarații ale lui Șerban Huidu, după ce a fost implicat într-un accident rutier în Capitală: „Sunt vinovat”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Șerban Huidu a făcut primele declarații cu privire la accidentul rutier din București, recunoscându-și vina. Incidentul a avut loc pe Calea Giulești, iar Huidu a primit 3 puncte de penalizare și o amendă de 200 de lei. Aceasta nu este prima oară când Huidu se află într-o astfel de situație, având un istoric cu accidente auto, inclusiv unul tragic în 2011.

Șerban Huidu, cunoscutul prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, a fost implicat într-un accident rutier pe Calea Giulești din București, iar acesta a fost subiectul discuției în ultimele zile. Conform informațiilor furnizate de surse din Poliție pentru Libertatea, accidentul a avut loc marți, 21 noiembrie, în jurul orei 18.30, la intersecția cu strada Boișoara.

În momentul în care a fost oprit de polițiști, Huidu a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, excluzând astfel consumul de alcool ca posibilă cauză a accidentului. Ulterior, prezentatorul a confirmat incidentul în cadrul emisiunii NEWSTIME de la Kanal D2, făcând declarații sincere despre cele întâmplate.

În fața opiniei publice, Serban Huidu și-a asumat vina pentru accidentul de pe Calea Giulești, declarând că este vinovat. El a recunoscut că mașina pe care o conducea a lovit alt autoturism și a confirmat că daunele sunt minime.

Cu sinceritate, Huidu a spus: „S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime. Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă.”

Șerban Huidu, condamnat la patru ani cu suspendare în 2013

Aceasta nu este prima dată când Serban Huidu se află în centrul atenției din cauza unui accident rutier. Unul dintre cele mai notorii incidente a avut loc pe 16 octombrie 2011, când Huidu a fost implicat într-un accident auto tragic pe raza localității Timișu de Sus, județul Brașov.

Conform procurorilor, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar carosabilul era umed. În urma impactului, mașina condusă de Huidu a intrat pe contrasens și a lovit o Dacie Logan care venea din sens opus. Din nefericire, trei persoane din Dacie Logan au pierit în urma accidentului.

Acest incident a avut consecințe grave pentru Șerban Huidu. În februarie 2013, el a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare și i s-a interzis să conducă timp de 6 ani. După o perioadă de timp, Huidu și-a recăpătat permisul auto abia în august 2022, după ce a susținut examenul necesar. Tot atunci a renunțat și la viața publică, dar și la apariția sa în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. El a revenit în fața publicului în martie 2023 ca prezentator, susținând că „acum este nevoie de mine”.

Șerban Huidu a fost implicat într-un alt accident rutier, de data aceasta pe Calea Giulești din București. Prezentatorul a recunoscut că este vinovat și a primit trei puncte de penalizare și o amendă de 200 de lei. Acest incident aduce aminte de tragedia din 2011, când Huidu a fost implicat într-un alt accident auto cu consecințe fatale. Prezentul accident reprezintă un nou moment dificil în viața sa, iar Serban Huidu a luat asupra sa responsabilitatea pentru cele întâmplate.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine