Adevărul despre mașina de 100 de mii de euro la volanul căreia a apărut Cătălin Măruță

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Cătălin Măruță a fost suprins, în ultima perioadă, la volanul mai multor mașini de lux. Bolizii, unul în valoare de 100 de mii de euro, altul de peste 50 de mii de euro electric, nu aparțin, în realitate, prezentatorului TV. Vedeta PRO TV are, la rândul său, un autoturism marca Volvo, la fel ca și soția sa, celebra cântăreață Andra.

Cătălin Măruță a apărut în Capitală la volanul unui Jaguar, dar care era, de fapt, împrumutat. Foto: CANCAN.ro

În cele mai recente fotografii de paparazzii din presa tabloidă, Cătălin Măruță apare la volanul unui Jaguar, un autoturism în valoare de 100 de mii de euro, despre care s-a scris că vedeta PRO TV l-ar fi achiziționat.

Adevărul despre mașina de 100 de mii de euro cu care Măruță a străbătut străzile din Capitală este, de fapt, cu totul altul. Actualitate.net a aflat, din surse sigure, că bolidul de lux, acel Jaguar din fotografiile în care a apărut, este, în realitate, al unui prieten de-al prezentatorului de la PRO TV.

Cătălin Măruță a împrumutat mașina amicului său, după ce și-a dus propria mașină în service pentru mici reparații. Așadar, vedeta TV nu și-a achiziționat un Jaguar, ci a folosit mașina unui prieten până când și-a recuperat propria mașină, un Volvo XC90. „A folosit mașina unui prieten pentru o zi, pentru că mașina lui era în service.”, a declarat o sursă sigură din anturajul lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță, test drive prin Brașov cu un bolid de 50 de mii de euro

Tot recent, Cătălin Măruță a apărut și la volanul unui Volvo C40 electric, în valoare de 58.290 EUR, preț afișat pe site-ul VolvoCars.com. Prezentatorul de la Pro TV a realizat mai multe story-uri pe Instagram, unde a apărut alături de familie, Andra și cei doi copii, în care a vorbit despre eficiența mașinii, dar și despre autonomia sa.

0:00
/

Cei patru au plecat la munte cu noul Volvo C40 Recharge, care are o autonomie de până la 507 kilometri rulați, dar și o încărcare și mai rapidă cu curent continuu. Pe story-urile de pe Instagram, Cătălin Măruță a explicat fiecare pas al experienței sale din drumul său spre Brașov și înapoi.

„Cătălin și Andra au câte un Volvo, și mai e mașina pe care o au de cinci ani de zile, același Volvo de cinci ani de zile. Cătălin și familia au venit să facă un test drive, dacă tot au apărut mașinile electrice, să vadă ce ar însemna un weekend cu o mașină electrică. Însă mașina a fost folosită doar un weekend, doar pentru test drive. Oricine poate cere un test drive, se înscrie și ți-o dau acolo.”, au mărturisit surse din preajma lui Cătălin Măruță.

0:00
/

Până în prezent, Cătălin Măruță a condus un Volvo XC90 (n.r. 63.000 euro), un Mercedes GLA 200 (50.000 euro), Audi Q5 (50.000 euro), Range Rover (55.000 euro) și Mercedes C 220 (40.000 de euro).

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine