Prima reacție a Danielei Nane, după ce a fost prinsă în tandrețuri cu un tenor mai tânăr cu 20 de ani: „Sunt o femeie divorțată”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Daniela Nane (52 de ani) a publicat pe Facebook prima reacție cu privire la divorțul de Adrian Cioroianu (57 de ani), după ce a fost prinsă în tandrețuri pe stradă cu iubitul mai tânăr, un tenor cu 20 de ani mai mic.

Daniela Nane, alături de iubitul tenor. Sursa foto: Mexiaflux.ro


A treia oară o fi cu noroc!

Daniel Nane a ținut să le spună oamenilor care o urmăresc pe social media că este o femeie divorțată, așa că nimeni nu o poate trage la răspundere pentru ceea ce face. Anunțul actriței a venit după ce Mediaflux.ro a făcut publice imagini în care vedeta de teatru apare sărutându-se cu un alt bărbat, altul decât soțul ei.Daniela Nane a fost căsătorită 8 ani cu Adrian Cioroianu, cei doi oficializând relația în 2016 la starea civilă, după câțiva ani de iubire. Pe atunci ministru de Externe, în prezent profesor universitar la Facultatea de Istorie din cadrul Universității București și director la Biblioteca Naţională a României, Adrian Cioroianu a reușit să o facă fericită mai mulți ani pe celebra Daniela Nane, însă dragostea s-a dus și nu s-a mai reaprins.

Înainte de relația dintre Daniela Nane și Adrian Cioroianu a mai existat în viața actriței și regizorul Andrei Zincă, cu care ar fi avut o relație de trei ani, dar care s-ar fi terminat după ce „regele telenovelelor” s-a mutat în Statele Unite.

Daniela Nane nu este, însă, la prima căsătorie. Actrița a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu afaceristul Viorel Popa, cu care a fost într-un mariaj până în 2002, anul în care au și divorțat. Cei doi au împreună un băiat, pe Codrin, acum în vârstă de 22 de ani, singurul copil al Danielei Nane.

Prima reacție a Danielei Nanu, după ce au apărut imagini cu ea și noul iubit. A anunțat divorțul

Daniela Nanu le-a cerut fanilor să-i respecte intimitățile, printr-o postare pe Facebook, unde a și anunțat că a divorțat de Adrian Cioroianu. Postarea a venit în contextul în care actrița a fost dur criticată după ce a fost pozată în timp ce se săruta cu iubitul tenor.

Astfel, cu ocazia imaginilor apărute în presă, Daniela Nanu a menționat că este, totuși, o femeie singură.

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că îmi respectați viața privată, la fel ca și până acum.”, a scris actrița Daniela Nanu pe Facebook.

Daniela Nane are o relație cu tenorul Octavian Ene, care este mai mic decât ea cu peste 20 de ani. El având aproape 30 de ani, iar actrița 52 de ani.

Ca doi îndrăgostiți par să trăiască o poveste de dragoste ruptă parcă din scenele lui Shakespeare. Daniela Nane și Octavian Ene s-au sărutat pe străzile boeme din Capitală, fiind surprinși chiar pe Calea Victoriei, în fața hotelului Hilton.

Ulterior, cei doi au urcat în mașina tânărului, unde a mai urmat o rundă de sărutări, după care s-au îndreptat spre bolidul de lux al actriței, un Mercedes din 2019 al lui Adrian Cioroianu.

Este posibil ca la divorț, Daniela Nane să fi rămas cu ceva bunuri, printre care și această mașină de lux. După toată această revedere plină de momente de iubire, actrița s-a îndreptat spre casa ei din zona Charles de Gaulle.Octavian Ene este un cunoscut tenor, în vârstă de aproape 30 de ani

Octavian Ene, iubitul Danielei Nane, este tenor la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde actrița este director artistic. Potrivit informațiilor apărute în presă, relația de iubire dintre Daniela Nane și Octavian Ene nu este foarte nouă, ci de aproape un an, dat fiind faptul că au petrecut chiar și o vacanță romantică la Bruxelles în vara anului 2023.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine