Cine este, de fapt, Octavian Ene, tenorul de aproape 30 de ani de care este îndrăgostită Daniela Nane. Sunt colegi la teatru: ea director, el angajat. Divorțul de Adrian Cioroianu a fost inevitabil

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Daniela Nane și Octavian Ene sunt dovada vie că vârsta este doar un număr. Deși este cu peste 20 de ani mai în vârstă decât actualul iubit, actrița nu a ținut cont de acest detaliu și s-a îndrăgostit iremediabil de tenorul mai tânăr. Divorțul de Adrian Cioroianu s-a întâmplat la scurt timp după ce Daniela Nane și-a dat seama că mariajul ei este unul total nefericit.

Daniela Nane trăiește o poveste de dragoste ca în filme. Sursa foto: colaj Actualitate.net/Mediaflux.ro

Daniela Nane a fost de două ori căsătorită, prima dată cu Viorel Popa, cu care are un fiu, pe Codrin, iar a doua oară cu Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe, profesor la Facultatea de Istorie - Universitatea București și director la Biblioteca Națională din Capitală.

Căsătoria cu Adrian Cioroianu nu a fost, însă, lipsită de provocări. Înainte de relația cu fostul ministru de externe, Daniela Nane și-ar fi încercat norocul în dragoste cu un alt bărbat, anume cu Andrei Zincă, cu care ar fi avut o relație de trei ani, de care s-a despărțit pentru că nu a dorit să plece după el în Statele Unite.

După 8 ani de iubire și o relație care părea că a făcut față tuturor încercărilor, iată că Daniela Nane a divorțat de Adrian Cioroianu, după ce s-a îndrăgostit de un tenor mai tânăr.Adrian Cioroianu, alături de actrița Daniela Nane, pe vremea când formau un cuplu. Foto: Facebook

Iată cine este Octavian Ene, iubitul Danielei Nane

Octavian Ene s-a născut în București, iar de mic copil a fost atras de muzică. La vârsta adolescenței, iubitul Danielei Nane și-a dat seama că își dorește o carieră în muzică, astfel că a urmat cursurile Liceului Gheorghe Șincai din Capitală.

După ce a terminat liceul, Octavian Ene a devenit student al Universității Națională de Muzică București, unde a studiat canto. După terminarea facultății, iubitul Danielei Nane s-a înscris la master, pentru a aprofunda în domeniul muzicii. El a studiat regie și film în cadrul aceleiași instituții de învățământ.

Octavian Ene a terminat studiile masterului în regie și film în 2023
„Încă o etapă din viața noastră a luat sfârșit. Acum pregătim noi începuturi.”, a scris Octavian Ene, care, ulterior, a fost felicitat de Ozana Barabancea. „Felicitari ! Dumnezeu sa va binecuvanteze.”, a menționat tenoarea.

Și pentru că este un artist talentat, cu multe perspective de viitor, Octavian Ene a fost acceptat ca tenor la Teatrul Muzical Ambasadorii. Daniela Nane este directorul artistic al instituției, ceea ce înseamnă că cei doi sunt mereu împreună, acasă și la serviciu.

Daniela Nane a fost impresionată de talentul lui Octavian Ene, așa că i-a dat mai multe șanse în proiectele anunțate la teatru, lucru pentru care tânărul i-a mulțumit.

Octavian Ene a jucat chiar și pe scena Teatrului Național București, după ce a fost impulsionat de însăși Daniela Nane, după cum reiese din postările de pe pagina de Facebook oficială a tenorului.

Într-o postare pe Facebook, Octavian Ene le mulțumește celor care i-au dat credit să joace și să cânte pe scena Teatrului Național, dar mai ales Danielei Nane, fără de care n-ar fi fost posibil acest proiect

Octavian Ene a jucat pe scenă inclusiv cu celebra Ozana Barabancea, pentru care are o „onoare și o bucurie imensă”. Iubitul Danielei Nane a jucat rolul magului Serafim în piesa „Kera și cele șapte nestemate”.

Ozana Barabancea, alături de Octavian Ene, pe scena Teatrului Național, într-un muzical realizat de Cristian Faur. 

Relația dintre Daniela Nane și Octavian Ene a început în urmă cu aproape un an, iar în acel moment, actrița a considerat că divorțul de soțul ei este ceea ce trebuie să se întâmple. Cei doi și-au consumat și prima vacanță împreună, o escapadă la Bruxelles.

Daniela Nane iubește ca o adolescentă, iar tenorul Octavian Ene o face să trăiască a doua tinerețe. Astfel, pentru că nu-i mai pasă de gura lumii și chiar este o femeie singură, actrița și iubitul ei s-au sărutat pasional în văzul lumii.

Daniela Nane și Octavian Ene au o relație cunoscută de apropiați, însă cei care nu știau de schimbările din viața personală sunt fanii, motiv pentru care actrița a avut și o primă reacție după ce au apărut primele poze cu ea și noul iubit în tandrețuri.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine