Octavian Ene, tenorul tânăr pentru care Daniela Nane a divorțat de Adrian Cioroianu, încă mai păstrează pozele cu fosta iubită, o balerină care lucrează împreună cu ei la Teatrul Muzical Ambasadorii

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Daniela Nane are o relație de iubire cu Octavian Ene. Cei doi nu sunt doar iubiți, ci și colegi de muncă, căci sunt angajați la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde actrița este director artistic, iar iubitul ei mai tânăr tenor. Înainte de relația cu Daniela Nane, Octavian Ene a vut o relație de câțiva ani cu balerina Carmen Mărgărit, și ea angajată la Teatrul Muzical Ambasadorii. Cu doar un an ca Daniela Nane și Octavian Ene să înceapă o relație, tenorul se iubea cu balerina. Practic, toți trei sunt colegi la teatru.



Încurcate sunt căile dragostei! Octavian Ene a iubit o balerină, iar acum trăiește cu directorul artistic

Tenorul Octavian Ene are o relație de iubire cu Daniela Nane, pe care ar fi cunoscut-o chiar la locul de muncă, mai exact la Teatrul Muzical Ambasadorii. Angajat ca tânără speranță, tenorul de aproape 30 de ani a avut o relație de iubire cu balerina Carmen Mărgărit, cu care a fost împreună mai bine de patru ani.

Ambii angajați la Teatrul Muzical Ambasadorii, relația celor doi iubiți a început să fie zdruncinată, însă motivele sunt, încă, necunoscute. Culmea este că Daniela Nane le dădea like-uri la poze, ceea ce înseamnă că, la început, au fost prieteni.

Un an mai târziu, adică în 2023, Daniela Nane și Octavian Ene au început o relație de iubire, însă s-au ferit de ochii lumii și ai colegilor o perioadă, chiar dacă au avut și o vacanță romantică în Bruxelles.

La scurt timp după ce au realizat că se iubesc, Daniela Nane a divorțat de soțul ei, Adrian Cioroianu, însă nu înainte ca Octavian Ene să încheie și el relația pe care o avea cu balerina Carmen Mărgărit.

În prezent, cei trei sunt colegi la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde Octavian Ene este tenor, Carmen Mărgărit este balerină, iar Daniela Nane este director artistic.

Octavian Ene nu și-a șters pozele cu fosta iubită

Deși nu mai formează un cuplu, Octavian Ene a păstrat pozele cu fosta iubită, balerina Carmen Mărgărit, mai ales că cei doi lucrează în continuare împreună, semn că au rămas prieteni după despărțire.

Ultima fotografie pe care Octavian Ene o are cu fosta iubită, Carmen Mărgărit, este publicată pe contul de Instagram, care este public, în iulie 2023. Daniela Nane a apreciat imaginea în care actualul iubit apărea cu fosta parteneră de viață, care este și ea angajată la teatrul în care actrița este director artistic.

Octavian Ene are, însă, pe Facebook mai multe fotografii cu fosta iubită, Carmen Mărgărit. Imaginile sunt publicate chiar de tenor, nu sunt fotografii în care este etichetat. Pozele în care Octavian Ene apare cu fosta iubită sunt din perioada 2019-2020.

Octavian Ene, alături de Carmen Mărgărit, fosta iubită balerină, dar și de alți prieteni din gașca lor, în vara anului 2022, la o terasă de la malul Mării Negre. Sursa foto: Instagram Octavian Ene
Octavian Ene, alături de fosta lui iubită, Carmen Mărgărit, într-o vizită la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, în septembrie 2020. Mama tenorului a lăsat un comentariu la postarea celor doi: „Sunteți minunați”
În vara anului 2020, Octavian Ene și Carmen Mărgărit s-au bucurat de savoarea unui vin rose, la o terasă celebră din Herăstrău. Prietenii și apropiații au lăsat mai multe comentarii de felicitări. 
Pe 4 iulie 2020, Octavian Ene apare alături de iubita lui de atunci, Carmen Mărgărit. cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar mama tenorului a ținut să le spună că sunt foarte frumoși. Foto: Octavian Ene Facebook

Carmen Mărgărit, fosta iubită a lui Octavian Ene, fostă dansatoare la Next Star și KidSing

Carmen Mărgărit este, potrivit paginii sale de Facebook cu profil public, solistă la Teatrul Muzical Ambasadorii, dar și balerină la Teatrul Stela Popescu din Capitală.

Ceea ce puțini oameni știu este că fosta iubită a lui Octavian Ene a făcut parte din trupa de dansatori de la Next Star, o emisiune de talente care a fost de la Antena 1.

Carmen Mărgărit a făcut parte din baletul emisiunii „Next Star” de la Antena 1
Carmen Mărgărit a fost balerină și în cadrul proiectului „KidSing”, de la Kanal D

Contrar fostului ei iubit, Carmen Mărgărit și-a șters de pe Facebook toate pozele cu Octavian Ene. doar o fotografie a rămas pe social media, în care balerina este etichetată de tenorul cu care se iubește acum Daniela Nane.

Octavian Ene, alături de Carmen Mărgărit, la un spectacol la Opera Națională din București.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine