Peaky Blinders revine pe Netflix. Cillian Murphy joacă rolul lui Thomas Shelby? „By order of the Peaky f*cking Blinders”

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Peaky Blinders revine pe Netflix, o veste așteptată de foarte mult timp de către fani. Încă de la finalului sezonului 6, care s-a terminat cumva în coadă de pește, ca să zicem așa, cei care au urmărit cu sufletul la gură viața gangsterilor din Birmingham au sperat la un nou sezon. Nu va fi, însă, un alt sezon „Peaky Blinders”, însă urmează un „grand finale” al celebrului serial de pe rețeaua de streaming. Cillian Murpfhy va fi, așa cum spera toată lumea, cel care va închide cortina în rolul lui Thomas Shelby.

Thomas Shelby revine în forță pe micul ecran. Un film „Peaky Blinders” cu Cillian Murphy urmează să apară, iar informația a fost confirmată de Netflix pe toate platformele de socializare.Finalul „Peaky Blinders”, într-un film de lung metraj

Celebrul serial de pe Netlifx - „Peaky Blinders” a fost urmărit cu sufletul la gură ani la rând. Au fost șase sezoane pline de suspans pe care oameni din toată lumea au putut să le vadă pe BBC și ulterior pe Netflix. În continuare, în caz că l-ați ratat, „Peaky Blinders” poate fi urmărit pe Netflix.

Cele șase sezoane ale serialului „Peaky Blinders” au fost difuzate în perioada 2013 și s-a întins până în 2022. La aproape doi ani de la ultimul sezon, fanii nu au încetat să spere, dar și să ceară încă un nou sezon sau un final potrivit pentru celebrul serial.

Și iată că Steven Knight și Tom Harper au făcut posibil acest lucru, însă personajul principal care a dat viață seriei a fost Cillian Murphy, care nu părea că își dorește să mai apară în celebra serie, potrivit declarațiilor din ultima perioadă. Până la urmă, laureatul la Oscar a acceptat provocarea de a-l interpreta pentru ultima dată pe Thomas Shelby.

Cillian Murphy, care anul acesta a câștigat premiul Oscar pentru interpretarea lui J. Robert Oppenheimer în filmul cu același nume, a declarat că îl va juca pe Thomas Shelby pentru fanii înfocați care nu au renunțat la personaj.

„Se pare că Thommy Shelby nu terminat-o cu mine. Este foarte plăcut să colaborez din nou cu Steven Knight și Tom Harper la versiunea cinematografică a filmului Peaky Blinders. Acesta este un film pentru fani.”, este declarația oficială a lui Cillian Murphy.

„Peaky Blinders” este inspirat din viața gangsterilor din Anglia, Birmingham, însă mare parte din acțiune și personajele sunt fictive.

Adevărul este că finalul serialului „Peaky Blinders” a rămas cu un mare semn de întrebare. Thomas Shelby descoperă că nu este bolnav și că totul fusese o înscenare pentru a-l face să se retragă din viața publică, unde avea forte mare influență asupra oamenilor. Aflat în depresie și pentru că îi murise fetița, asta după ce deja trecuse prin doliul primei sale soții, serialul se terimină în timp ce Shelby se pregătește de marea întoarcere, dar și pentru o „dulce” răzbunare. Sau cel puțin asta s-a înțeles. Acum, „Peaky Blinders” urmează să ne arate ce se întâmplă cu Thomas Shelby și cu ce a mai rămas din familia acestuia.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine