Numele lui Harry și Meghan, șterse din certificatul de naștere al lui Archie

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Familia Regală a Marii Britanii are la activ numeroase scandaluri între membrii săi, cel mai recent fiind cel dintre frații Harry și William, care s-au îndepărtat în ultimii ani. Prințul Harry chiar menționa în cartea biografică și o bătaie cu fratele său, dar și numeroase dispute, ceea ce a dus inclusiv la renunțarea la titlul regal. Acum, o nouă dezvăluire a fost făcută publică: numele lui Harry și Meghan Markle au fost șterse de pe certificatul de naștere al lui Archie, primul copil al cuplului.

Harry și Meghan Markle

Meghan și Harry, șterși de pe certificatul de naștere al fiului lor

În articol publicat pe The Sun, jurnaliștii britanici anunță că atât Harry, cât și Meghan au fost „nevoiți” să șteargă numele lor din certificatul de naștere al lui Archie, ceea ce a dus la un scandal în Familia Regală.

Astfel, la nașterea micuțului Archie, Meghan și Harry apar ca „Altețele Sale Regale”, respectiv, „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, „Alteța Sa Regală Duce de Sussex”, în loc de Rachel Meghan și Harry.

Cele două prenume ale lui Meghan Markle au fost șterse de pe certificatul de naștere al lui Archie, decizie cu care ducesa a fost de acord la momentul nașterii micuțului, lucru care a fost considerat un afront la adresa prinților de Cambridge, actuali prinți de Wales - Kate și William, al căror nume se regăsesc pe certificatele de naștere ale celor trei copii pe care îi au împreună.

Presa britanică a speculat că acest gest ar fi fost făcut pentru ca Harry să o asocieze tot mai mult pe Meghan cu Prințesa Diana, care a folosit mereu titulatura de „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales”.

The Sun a încercat să ia legătura cu celebrul cuplu regal, însă în zadar. Însă Omid Scobie, autorul biografiei „Finding Freedom”, cartea care cuprinde povestea de dragoste dintre Harry și Meghan, a făcut publică pe rețeaua de socializare X o declarație a unui purtător de cuvânt al celor doi cu privire la acest subiect. De menționat este faptul că reporterul regal Omid Scobie nu a menționat cine este purtătorul de cuvânt care a lansat declarația publică, iar Familia Regală nu a comentat pe subiect. Discuțiile cu privire la acest subiect au apărut în spațiul public în ianuarie 2021, într-un articol de pe Dailymail.co.uk.

Meghan Markle și Prințul Harry nu au comentat despre faptul că au fost „obligați” să-și șteargă numele din certificatul de naștere al micuțului Archie, dar și nici purtătorii de cuvânt ai Familiei Regale nu au infirmat dezvăluirile din spațiul public.Numele lui Harry și al lui Meghan au fost șterse din certificatul de naștere al lui Archie în 2019, la scurt timp după ce micuțul a venit pe lume. Prințul Archie s-a născut pe 6 mai 2019, iar Familia Regală a anunțat evenimentul pe 17 mai, cu schimbarea din certificatul de naștere pe 5 iunie 2019, după ce ducii de Sussex au intrat în conflict cu ducii de Cambridge, actualii prinți de Wales.

Interesant este faptul că la puțin timp după, ducii de Sussex s-au retras organizația caritabilă „Fab Four” în care erau implicați împreună cu ducii de Cambridge. „Fab Four” era o acțiune prin care cei patru duci promovau fundația regală pe cele două cupluri o creaseră împreună.

Potrivit declarațiilor făcute publice în 2021 de un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan, decizia de a schimba certificatul de naștere a fost „dictată de Palat” și nu a fost solicitată de Meghan, Ducesa de Sussex, și nici de Ducele de Sussex.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine