Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Kate Middleton a dat dovadă de putere în anunțul public cu privire la diagnosticul de cancer. Din păcate, Prințesa de Wales mai suferă de o afecțiune, dobândită după operația în care i s-a descoperit nemiloasa maladie.

La sfârșitul lunii martie, Kate Middleton a anunțat printr-un video public că suferă de cancer, la puțin timp după ce și Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer în urma unei intervenții de prostată.

Kate Middleton a suferit în ianuarie o intervenție chirurgicală abdominală și nimic nu prevestea că Prințesa de Wales ar fi în pericol. În urma biopsiei efectuate, soția Prințului William a fost diagnosticată, rezultatul dând peste cap întreaga monarhie. De la anunțul pe social media cu privire la boala cu care a fost diagnosticată, Kate Middleton a renunțat la aparițiile publice, concentrându-se pe activitățile cu familia și recuperarea pentru cancer, printre care și chimioterapie.

Kate Middleton suferă de anxietate

Kate Middleton nu mai are liniște de când a aflat că are cancer, iar medicii au diagnosticat-o recent cu anxietate, afecțiune pe care a dobândit-o după operația din ianuarie.

Mamă a trei copii, gândul că ar păți ceva o neliniștește profund pe prințesă și încearcă din răsputeri să iasă din starea de anxietate în care se află de la aflarea diagnosticului de cancer.

De altfel, și presiunea enormă a publicului, dar și îndatoririle sale față de Casa Regală și-au pus amprenta asupra stării psihice a prințesei, astfel că nu poate sta liniștită din cauza viitorului incert.

Șirul de evenimente din familia Casei Regale din Marea Britanie pare să fie unul sumbru, căci după moartea Prințului Philip (9 aprilie 2021) a urmat moartea Reginei Elisabeta (8 septembrie 2022), după care diagnosticul de cancer al Regelui Charles, la doar un an și câteva luni de la încoronare, iar acum Prințesa de Wales are cancer. Cei doi monarhi a aflat că suferă de cancer în aproximativ aceeași perioadă. Anul 2024 este plin de încercări pentru familia Regală a Marii Britanii.

Kate Middleton are trei copii cu Prințul William

Prințesa Kate și prințul William au trei copii, prințul George, primul copil al cuplului regal, are 10 ani, scrie Mirror.

George Alexander Louis s-a născut la 22 iulie 2013, la Spitalul St. Mary's din Londra, și a devenit al treilea în linia de succesiune la tronul britanic.

Prințul William a dezvăluit dragostea lui George pentru jocurile video în timpul unei vizite la Bafta, în ianuarie 2022. În calitate de președinte al organizației, William a făcut o încercare pe o consolă video și a menționat că fiul său este "fascinat" de jocurile video și de filme.

Prințesa Charlotte are opt ani. Tânăra membră a familiei regale s-a născut pe 2 mai 2015, ceea ce o face să fie a patra în linia de succesiune la tron între fratele ei mai mare George (al treilea) și fratele mai mic Louis (al cincilea).

Surse regale spun că Charlotte și mama Kate sunt legate de dragostea lor pentru modă. Se spune că Prințesa de Wales se asigură că ea și fiica ei mențin o legătură strânsă, așa cum are cu propria mamă, Carole Middleton.

Louis, în vârstă de cinci ani, este fiul cel mai mic al lui William și al lui Kate și este cunoscut pentru faptul că îi încântă pe fanii regali cu comportamentul său haios la angajamentele oficiale. De la suflarea lumânărilor la concertele de colinde până la gesturile poznașe de la Jubileul Reginei. Micuțul, care e pata de culoare a familiei regale, știe cu siguranță cum să înveselească o mulțime de oameni.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine