Cu lacrimi în ochi, prințul Harry a făcut o dezvăluire dramatică despre ce i-a făcut Familia Regală: „Am simțit prezența mamei mele în tot acest timp”

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Interviul oferit de prințul Harry și Meghan Markle prezentatoarei Oprah Winfrey, difuzat de postul de televiziune CBC, a răscolit întreaga lume. Familia Regală se află într-un scandal de pomină, mai ales că actrița din Suits a acuzat rudele soțului ei de rasism. Cel mai emoționant moment a fost atunci când prințul Harry a vorbit despre mama sa și cum i-a simțit prezența în tot acest timp.

article img

Prințul Harry și Meghan Markle, în timpul interviului pentru CBC. Sursa foto: Oprah Twitter

Prințul Harry, cu ochii în lacrimi, după ce a început să vorbească de mama sa

Atacurile, geloziile și neplăcerile în Familia Regală au început o dată cu primul tur al ducesei Meghan Markle în Australia. Prințul Harry crede că Familia Regală a văzut cât de bine soția lui s-a descurcat printre oameni, lucru care a trezit amintiri.

În interviu, prințul Harry face referire la mama sa, prințesa Diana, care a avut un prim tur tot în Australia, unde a strălucit la propriu, l-a eclipsat pe Charles, iar oamenii au iubit-o din prima clipă.

Citește și: Prețul unui Bitcoin testează iar pragul de rezistență la 55.000 USD

Prințul Harry și Meghan Markle au declarat că nu au vrut niciodată să renunțe la titlurile roiale, doar să ia o pauză, fiind stresați din cauza tabloidelor.

Familia Regală a hotărât altceva. Astfel, fără să stea pe gânduri, fondurile lui Harry au fost tăiate și nu a mai primit bani din partea familiei.

Relația lui Harry cu bunica lui a rămas bună, însă nu același lucru îl poate spune despre tatăl lui, prințul Charles, ori fratele său, prințul William. Atât Harry, cât și Meghan au adus acuzații grave Familiei Regale.

„Nu doar că n-am fost protejată, însă au fost în stare să mintă ca să protejeze alți membri ai familiei. Totul a pornit cu primul tur în Australia.”, a spus Meghan Markle.

„A fost și prima ocazie prin care familia putea vedea de ce este în stare Meghan și cât de bine se pricepe la această treabă. Și cât de incredibilă a fost în acest tur. Iar asta a adus înapoi amintiri.”, a explicat Harry.

„Vrei să spui că a fost vorba de o gelozie la mijloc?”, l-a întrebat Oprah pe prințul Harry.

„Să zicem că mi-aș fi dorit să fi învățat cu toții din trecut. Cea mai mare temere a mea a fost ca istoria să nu se repete. Iar aici mă refer la mama mea.”, a răspuns Harry.

„Nu credeam că voi rămâne fără securitate, pentru că m-am născut în poziția asta. Familia mea mi-a tăiat toate fondurile, toată susținerea financiară. A trebuit să mă descurc singur și să creez o siguranță pentru mine și familia mea”, a spus Harry

„Stai puțin, familia ta te-a lăsat fără nimic?”, a întrebat Oprah.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, pictorial provocator. Imaginea cu care îl va bulversa până și pe Gabi Bădălău / Foto

„Da, așa s-a întâmplat, dar am tot ce mi-a rămas de la mama mea. Moștenirea mamei mele, iar fără acest ajutor nu am fi fost în stare să facem nimic pentru noi. Vreau să spun că am văzut-o cum vine. Și am simțit prezența ei în tot acest proces. Eu vreau s spun că sunt foarte fericit și eliberat pentru că pot să stau aici să vorbesc cu tine (n.r. Oprah), cu soția mea alături de mine. ”

„Tatăl meu, fratele meu, ei sunt prinși, ei nu au cum să plece. Cred că mama ar fi foarte nervoasă și foarte tristă cu toată situația asta, însă tot ce și-a dorit a fost ca noi să fim fericiți.”, a mai declarat Harry.

După interviul care a bulversat întreaga planetă, Familia Regală încă se abține de la comentarii și nu au apărut nici acum reacții la dezvăluirile făcute de Harry și Megan.

Cum s-au cunoscut prințul Harry și Meghan Markle

În 2016, prințul Harry a început o relație cu Meghan Markle, iar Familia Regală a făcut anunțul cu privire la acest fapt pe 8 noiembrie 2016. Cei doi s-au cunoscut prin câțiva prieteni comuni, iar după o perioadă în care au fost doar prieteni au ales să fie împreună.

Prima lor apariție în public a fost în Toronto, la deschiderea Invictus Games. La un an după oficializarea relației, Familia Regală a anunțat logodna celor doi îndrăgostiți. Nunta a avut loc în Palatul Windsor, pe 19 mai 2018.

Inelul de logodnă purtat cu mândrie de Meghan a fost realizat după schițele lui Harry, bijuteria fiind din aur galben, cu un diamant din Botswana, loc în care au fost pentru prima dată împreună, plus două diamante mici ce au aparținut prințesei Diana, Prințesă de Wales.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine