Exclusiv. Love Island România dispare de la PRO TV? Motivul pentru care celebra emisiune nu se va mai difuza

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Love Island România, un celebru show de dating difuzat de PRO TV, este pe ultima sută de metri cu filmările. Deși s-a speculat că emisiunea va fi scoasă din grila de programe, Actualitate.net a aflat, din surse sigure, că lucrurile stau cu totul altfel.

Love Island România, emisiunea matrimonială de la PRO TV, rămâne pe post

În acest moment, în show-ul de dating de la PRO TV sunt 14 concurenți, însă numai unul poate pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro. După ce s-a vehiculat că emisiunea va fi scoasă din grila de programe din cauza audiențelor slabe, Actualitate.net a aflat că show-ul rămâne în picioare, va fi difuzat în continuare, iar filmările au loc până aproape de jumătatea lunii noiembrie.

Emisiunea Love Island România poate fi urmărită marți și joi, la ora de la ora 00:00, și vineri de la ora 23:30. Motivul pentru care show-ul nu se va mai difuza

„Emisiunea Love Island România a fost programată, încă de la început, pentru 6 săptămâni de filmări. Emisiunea nu iese de pe post, se află, în continuare, în grila de programe PRO TV. Filmările sunt până la începutul lunii noiembrie, așa cum a fost și stabilit. Nu se scoate nimic.”, au declarat surse credibile PRO TV, pentru Actualitate.net.

Love Island, un show fenomen la nivel internațional

"Love Island" este un popular reality show de televiziune care a fost creat în Marea Britanie și a fost difuzat pentru prima dată pe ITV în 2005. Show-ul a devenit extrem de popular și a generat numeroase adaptări și versiuni în țări din întreaga lume.

Conceptul principal al show-ului implică un grup de bărbați și femei tineri și atractivi, care locuiesc împreună într-o vilă de lux și sunt filmați 24 de ore pe zi. Scopul principal al show-ului este să-i ajute pe concurenți să găsească dragostea, iar pentru a face acest lucru, ei participă la diverse activități și provocări și au ocazia să-și aleagă partenerii romantici.

În timpul emisiunii, concurenții pot decide dacă doresc să rămână cu partenerii lor actuali de acasă sau să aleagă pe altcineva din grup. Acest lucru poate duce la momente tensionate și dramatice, deoarece relațiile se schimbă în timpul show-ului.

Un alt element-cheie al show-ului este eliminarea săptămânală a unui concurent sau a unei perechi, care este decisă adesea de votul publicului sau de colegii concurenți. Cei care sunt eliminați părăsesc insula și sunt înlocuiți de noi concurenți care intră în competiție.

"Love Island" este cunoscut pentru drama sa intensă, pentru momentele romantice, conflictele, gelozia și intrigile care apar între concurenți. Show-ul pune adesea accent pe aspectul fizic al participanților, deoarece aceștia sunt selectați pentru a fi atractivi și sexy.

Show-ul a avut multiple sezoane și ediții speciale în diverse țări, iar popularitatea sa a dus la numeroase controverse legate de modul în care promovează imaginea corpului și relațiile romantice."Love Island" a rămas unul dintre cele mai vizionate și discutate reality show-uri de televiziune din lume.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine