Lupta acerbă a Serenei Williams cu kilogramele în plus, după ce a născut cel de-al doilea copil

7 minute
Publicat:
Autor: Larisa Ciută

Serena Williams (42 de ani) a vorbit într-un interviu sincer despre lupta cu kilogramele în plus, după ce a născut cel de-al doilea copil. De altfel, tenismena a povestit și despre greutățile pe care le-a întâmpinat în creșterea celor două fiice ale sale, Olympia și Adira.

Serena Williams vrea să revină la kilogramele pe care le avea înainte să rămână gravidă. Fosta tenismenă vrea să aibă din nou 70 de kilograme


Serena Williams este mama Olympiei, în vârstă de 6 ani, și a Adirei, în vârstă de 10 luni. Tenismena încă muncește din greu pentru a reveni la corpul de dinainte de naștere, la aproape un an după ce a născut cel de-al doilea copil, scrie ET, unde puteți viziona și interviul integral.

Viața Serenei Williams, în documentarul „In the Arena: Serena Williams”

Tenismena a fost prezentă la premiera „In the Arena: Serena Williams”, care a avut loc în cadrul Tribeca Film Festival din New York, unde și-a făcut apariția îmbrăcată într-o rochie roz marca Dolce&Gabbana. Vestimentația nu a fost, însă, apreciată de toți stiliștii de peste hotare, Lyndrea Price de la RedCarpet comentând apariția ca fiind una mult prea copilărească și „că acest look pare prea tineresc și poate prea ciudat pentru o femeie în toată firea, mai ales pentru cineva cu prezența și statura impunătoare a Serenei.”

Pe măsură ce serialul ESPN+ a scos imagini de arhivă din prolifica sa carieră de tenis, Williams a mărturisit că acest lucru i-a oferit șansa de a privi în trecut și de a-și reexamina viața și anii petrecuți în acest sport.

„Eram atât de intensă pe teren și voiam să fiu perfectă în fiecare moment și, evident, acest lucru nu este posibil.”, a spus Serena Williams, menționând că dacă ar fi să-și dea un sfat în trecut, pe când avea 14 ani, i-ar fi plăcut să fie încurajată să privească mai detașat lucrurile.

Documentarul despre viața Serenei Williams în tenis, regizat de Gotham Chopra, cel care a regizat și „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”, a avut recent premiera la Festivalul Tribeca.

După 27 de ani în tenisul profesionist, Serena Williams împărtășește o relatare personală a celor mai semnificative apariții de Grand Slam și reconstruiește etapele importante ale carierei sale legendare. Fiecare episod din „In the Arena: Serena Williams” explorează momentele importante din viața Serenei pe teren și în afara lui, ilustrând seria de pași care, atunci când se reflectă asupra lor, arată distanța incredibilă parcursă de-a lungul carierei sale.

Serena Williams și lupta cu kilogramele în plus, după naștere

Cu ocazia serialului biografic „In the Arena: Serena Williams”, tenismena a vorbit despre obiectivele sale de sănătate, despre fiicele sale și despre retragerea din tenis și perioada sarcinii de după. De altfel, Serena a vorbit și despre lupta cu kilogramele în plus, dar și despre ambiția ei de a intra din nou într-o fustă de blugi Valentino, pe care o purta înainte să devină mamă.

View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

„Mai am puțin până când această călătorie se sfârșește, mai am puțin până voi scăpa de kilogramele în plus luate în sarcină.”, a spus Serena Williams, care este căsătorită cu Alexis Ohanian.

În timp ce Adira poate că nu a ajuns încă la vârsta la care îi poate da mamei sale sfaturi directe, nu același lucru putem spune și despre Olympia, care este foarte sinceră cu mama ei, căreia îi transmite lucruri fără menajamente, chiar dacă uneori este mult prea sinceră.

Serena Williams a mărturisit că cea de-a doua sarcină a fost mai ușoară decât prima, iar după naștere nu a întâmpinat la fel de multe provocări ca după primul copil.

„Cred că sunt mai relaxată acum. Dacă Adira cade nu mor ca și atunci când se întâmpla cu Olympia. Acum sunt ceva de genul: 'Oh, este rezistentă, va fi bine'. Și este puternică.”, a spus Serena Williams.

În timp ce Williams se concentrează intens să revină la forma corporală de dinainte de naștere, ea se asigură, de asemenea, că fiicele ei văd în asta doar un obiectiv de sănătate. La începutul acestui an, ea a stat de vorbă cu ET și a abordat importanța insuflării principiilor de pozitivitate corporală în rândul fetelor sale tinere.

„Pentru mine este super important ca ele să iubească cine sunt, indiferent de cum arată. De asemenea, încurajez această pozitivitate încurajându-le să facă complimente altora, în special altor fete. Așa că, dacă văd o fată în clasa lor, le spun: "Oh, arată bine, nu-i așa?". Ea răspunde: 'Da, îmi place părul ei'. Și eu îi spun: "Și mie îmi place părul ei".”, a spus Serena Williams pentru ET.

„Așa că încurajez genul acesta de gândire, pentru că nu contează cum arată cineva. Dacă poți găsi ceva pozitiv la persoanele de lângă tine, atunci vei găsi și tu ceva pozitiv la tine și vei ieși câștigător din asta.”, a mai spus tenismena.

Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume

Serena Williams este una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile. S-a născut pe 26 septembrie 1981 în Saginaw, Michigan, SUA. A început să joace tenis de la o vârstă fragedă, fiind antrenată de tatăl ei, Richard Williams, alături de sora ei mai mare, Venus Williams, care este și ea o jucătoare de tenis de succes.

Serena Williams și-a făcut debutul în tenis în 1995, la vârsta de 14 ani. A câștigat primul ei titlu de Grand Slam la simplu în 1999 la US Open. De-a lungul carierei sale, Serena a fost clasată pe locul 1 mondial de multiple ori și a câștigat un total de 73 de titluri WTA la simplu. Cariera ei a fost marcată de numeroase succese și trofee, printre care:

  • 23 de titluri de Grand Slam la simplu, un record în era Open.
  • 14 titluri de Grand Slam la dublu, toate câștigate alături de sora ei, Venus.
  • 2 titluri de Grand Slam la dublu mixt.

Pe lângă titlurile de Grand Slam, Serena Williams a câștigat de patru ori medalia de aur la Jocurile Olimpice: una la simplu (2012) și trei la dublu (2000, 2008, 2012). De asemenea, a fost desemnată de cinci ori Sportiva Anului de către Asociația Scriitorilor de Tenis din Statele Unite și a fost onorată de numeroase ori pentru contribuțiile sale în sport și în afara acestuia.

Serena Williams este căsătorită cu Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit. Cei doi s-au logodit în decembrie 2016 și s-au căsătorit pe 16 noiembrie 2017. Împreună, au două fiice, pe Alexis Olympia Ohanian Jr., născută pe 1 septembrie 2017, și pe Adirei, născută în 2023.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis în 2022, după o carieră extraordinară care a durat aproape trei decenii. Ultimul ei turneu major a fost US Open 2022.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine