Sărbătoare în familia lui Horia Tecău. S-a logodit: „Mă bucur că te am alături”. Cerere în căsătorie în Roma, Italia

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Horia Tecău are ce sărbători în familie, căci a avut loc un eveniment neașteptat pentru fanii de pe social media, însă pentru apropiați mult dorit. Logodna din familia Tecău a adus multe fericire celor dragi, prietenilor, iar momentul a fost sărbătorit într-o vacanță în Italia, unde s-a și întâmplat. Îndrăgostiții au publicat și primele imagini de la momentul cererii în căsătorie.

Horia Tecău (stânga), Andrei Tecău (dreapta)

Andrei Tecău s-a logodit cu iubita sa

Andrei Tecău a publicat pe social media imagini după ce și-a cerut iubita de soție. Totul s-a întâmplat într-un cadru de vis, iar locația aleasă a fost Roma, Italia, unde cei doi îndrăgostiți au petrecut mai multe zile de relaxare.

„Mă bucur că te am alături mia fidanzata.”, a scris Andrei Teăcu în dreptul imaginii în care apare alături de logodnica sa. De asemenea, Andra Maria Mihaiu a postat și ea mai multe fotografii după ce a fost cerută de soție. „Toate sentimentele bune. Tocmai ce m-am logodit cu alesul meu până la adânci bătrâneți. 💍@andreitecau 💌”, a scris logodnica lui Andrei Tecău pe social media.

Viitoarea cumnată a lui Horia Tecău lucrează ca brand manager pentru un atelier de croitorie, care confecționează, culmea, rochii de mireasă. Ei bine, de data aceasta, ea va fi mireasa.

Dacă Horia Tecău s-a făcut cunoscut pentru performanțele sale în tenis, toată lumea se întreabă cine este Andrei Tecău? Ei bine, cei doi frați au profesii diferite, așa că dacă unul excelează pe partea sportiveă, celălalt e destul de priceput în ceea ce privește meseria de barista.

Andrei Tecău a avut chiar și o cafenea în centrul Brașovului, numită Tekafe, care, până la urmă a fost închisă. Meseria lui Andrei este de barista. „Este o meserie solicitantă atât fizic, cât și psihic. Necesită o mare disciplină și atenție la rețeta cafelei din ziua respectivă, la ce metodă de preparare se pretează cafeaua respectivă cel mai bine.”, a spus Andrei, la un moment dat, într-un interviu pentru zilesinopti.ro.

Andrei Teăcu s-a logodit. Foto: Instagram.
1 / 3

Dacă fratele său și-a găsit jumătatea, Horia Tecău încă nu s-a decis în privința inelului de logodnă, așa că nunta mai durează până o să aibă loc. Printre ultimele postări ale fostului tenismen se numără câteva antrenamente, dar și o seară de joc cu mai multe colege de-ale sale din tenis.

Galerie imagini 1 / 2

Horia Tecău a fost prezent pe scena Tedx, la începutul lunii octombrie, iar o parte din experiența pe scenă a fost publicată chiar în urmă cu o zi. Sportivul vorbeștre despre experiența sa în tenis, dar și cât de mult a muncit pentru a ajunge la această performanță.  

Horia Tecău este un fost jucător profesionist de tenis, triplu campion de Grand Slam la dublu, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, alături de Florin Mergea. De asemenea, fostul tenismen a ajuns pe locul 1 ATP pe echipe în 2015, după ce a câștigat Turneul Campionilor.

Horia Tecău are în palmares 38 de titluri, în frunte cu titlul de dublu mixt la Australian Open 2012, Wimbledon 2015 și US Open 2017.

Sportivul este ambasador național pentru UNICEF România și este primul jucător de tenis român care a scris o carte pentru copii - „Viața în ritm de tenis”.

Horia Tecău. Foto: Instagram
1 / 8
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine